Ενθουσίασε τους Νεοδημοκράτες η ομιλία του Β. Μεϊμαράκη, στην πίτα της ΔΕΕΠ.Ν.Τρικάλων

Θύμισε παλιές εποχές το κλίμα στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην κατάμεστη από Νεοδημοκράτες αίθουσα του ΑΕΤΩΝ ΜΈΛΑΘΡΟΝ.

Επίσημοι προσκεκλημένοι στην κοπή της Βασιλόπιτας ήταν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πρώην Πρόεδρος ΝΔ και νυν Ευρωβουλευτής , η Μαρία Συρεγγέλα , Γραμματέας Π.Ε. ΝΔ και ο Στέλιος Κονταδάκης , Γραμματέας Οργανωτικού και Διευθυντής Γραφείου Προέδρου ΝΔ.

Ο Πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ στο Νομό Τρικάλων Γιάννης Κουτσονάσιος, εκ μέρους του Δ.Σ. της ΔΕΕΠ ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δημιουργία και ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους της “γαλάζιας” παράταξης που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στην κοπή της πίτας.

Στην ομιλία του ο θρυλικός πρώην γραμματέας του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ήταν ενωτικός και καθηλωτικός, τονίζοντας την απόλυτη κυριαρχία της ΝΔ σήμερα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η παρουσία του Β. Μεϊμαράκη αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλά παραδοσιακά μέλη της φιλελεύθερης παράταξης, να παρευρεθούν στην σημερινή άκρως επιτυχημένη εκδήλωση.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης πολλοί αιρετοί και θεσμικοί παράγοντες του νομού, όπως οι Δήμαρχοι Τρικκαίων, Μετεώρων και Πύλης Νίκος Σακκάς, Λευτέρης Αβραμόπουλος και Κώστας Μαράβας, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο πρώην Υπουργός Νίκος Λέγκας, ο πρώην Δήμαρχος και Βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος Γιώργος Βλαχογιάννης, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης Βαγγέλης Καραμίντζιος, ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης, ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Χρίστος Λιάπης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Κων/νος Γρηγορίου, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, κομματικά στελέχη και απλοί φίλοι και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας.