Άναψαν “φωτιές” στη Λάρισα οι ισχυρισμοί Βαξεβάνη για τον υπουργό και τη βαλίτσα με τα λεφτά του επιχειρηματία

Φωτιές έχουν ανάψει στα πολιτικά στέκια αλλά και στην κοινή γνώμη της Λάρισας οι ισχυρισμοί του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη, πως έχει στην κατοχή του στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούσε υπουργό, εμπλέκοντας μάλιστα και πρόσωπο ή πρόσωπα στη Λάρισα!

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και στην Αναστασία Γιάμαλη ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην περίπτωση συνεργάτη υπουργού που πήγαινε στη Λάρισα «για να παραλάβει ένα πακέτο». Το «πακέτο» όπως φαίνεται δεν παραλήφθηκε καθώς ο υπουργός «δέχτηκε τηλεφώνημα από το Μαξίμου» με το οποίο του ζητήθηκε να ακυρωθεί η «αποστολή» του συνεργάτη του, δείγμα ότι βρισκόταν υπό παρακολούθηση.

Στην ερώτηση της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου τι ήταν το «πακέτο» ο Κώστας Βαξεβάνης ανέφερε πως ήταν «λεφτά». Προφανώς δεν ήταν της έγκρισης αυτού που τον παρακολουθούσε, αυτό ήταν «εκτός αδειοδότησης», συμπλήρωσε με νόημα ο εκδότης του Documento.

Τα παραπάνω ήρθαν μετά την πρότερη συνέντευξη του κ. Βαξεβάνη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» όπου είχε κάνει για πρώτη φορά αναφορά για το περιστατικό και που δημοσίευσε το onlarissa.gr προχθές.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διέψευσε κατηγορηματικά με συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 τις αιτιάσεις του δημοσιογράφου, κάνοντας λόγο για «απίστευτο ψέμα» και καταγγέλλοντας πως πίσω από το δημοσίευμα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ωστόσο, τα όσα έχουν μέχρι στιγμή δει το φως της δημοσιότητας έχουν προκαλέσει κυριολεκτικά «χαμό» στη Λάρισα, με το βασικό θέμα συζήτησης να εστιάζει στις αιτιάσεις Βαξεβάνη και στο ποιος επιχειρηματίας θα μπορούσε να είναι ο… δωρητής του «πακέτου» ή της «βαλίτσας» με τα χρήματα, τα οποία προορίζονταν για τον υπουργό…

onlarissa.gr