Άσχημη εξέλιξη για το νότιο τμήμα του Ε-65

Δεν έχουν τέλος οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην ολοκλήρωση της κατασκευής, του νότιου τμήματος του Ε-65.

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες του trikalatroll.gr, το έργο οδεύει για ακόμη μία παράταση παράδοσης από τον εργολάβο στο Ελληνικό δημόσιο κατά έξη μήνες.

Αντί δηλαδή να ολοκληρωθεί το Πάσχα του 2024, όπως δήλωνε το αρμόδιο Υπουργείο μετά την επιλογή της λύσης για επαναχάραξη του οδικού άξονα ώστε να παρακάμπτει την επίμαχη σιδηροδρομική σήραγγα Σ.Σ 1, σήμερα ο κατασκευαστής καλώς εχόντων των πραγμάτων, εκτιμά ότι ο αρχικός στόχος που είχε τεθεί πρόκειται να αναθεωρηθεί για το τέλος του 2024.

Κι αυτό γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών δεν έχουν εγκρίνει ακόμη τα επικαιροποιημένα σχέδια παράκαμψης μήκους 4 χιλιομέτρων, με συνέπεια να καθυστερούν οι οι απαραίτητες απαλλοτριώσεις.

Σε σύγχρονο γεφύρι της Άρτας κινδυνεύει να εξελιχθεί η Κεντρική οδός(Ε-65), αφού όπως φαίνεται η κατασκευή 181,5 χιλιομέτρων εθνικής οδού θα υπερβεί σε διάρκεια τη δεκαετία.