Έρχονται δημοσκοπήσεις για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Στη διενέργεια διπλών δημοσκοπήσεων προσανατολίζεται η κεντρική διοίκηση του κόμματος της Ν.Δ. σε τρεις εκλογικές περιφέρειες, που έχει εκδηλωθεί η επιθυμία από τους αντίστοιχους Αντιπεριφερειάρχες να μετέχουν στα ψηφοδέλτια για τις επικείμενες Εθνικές εκλογές.
Πρόκειται για τους νυν Αντιπεριφερειάρχες Ιωάννη Γιώργο του νομού Χαλκιδικής, Δωροθέα Κολυνδρίνη του νομού Μαγνησίας και Χρήστο Μιχαλάκη του νομού Τρικάλων.
Έτσι αν παρακαμφθούν οι σφοδρές αντιρρήσεις στο παρασκήνιο των τοπικών Βουλευτών και της πλειοψηφίας της κοινοβουλευτικής ομάδας για τη συμμετοχή των συγκεκριμένων Αυτοδιοικητικών στους συνδυασμούς, η Πειραιώς θα διενεργήσει μία δημοσκόπηση απήχησης στο εκλογικό σώμα του συνδυασμού με τη παρουσία των ενδιαφερόμενων Αντιπεριφερειαρχών και μία χωρίς.
Κι αυτό γιατί το Μαξίμου που τελικά είναι αυτό που θα πάρει τη τελική απόφαση, επιθυμεί ναγνωρίζει αν η παρουσία των συγκεκριμένων στελεχών στο ψηφοδέλτιο σε κάθε νομό, αυξάνει τη διεισδυτικότητα της παράταξης στο εκλογικό σώμα και δεν ανακυκλώνει απλώς τους “γαλάζιους” ψήφους.
Όπως και να` χει πάντως η προσεχή εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμη και το πολιτικό σκηνικό στους κόλπους της Τρικαλινής Ν.Δ,προσομοιάζει περισσότερο με κινούμενη άμμο..(εδώ)