Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Μαίος, που τραυματίστηκε στην επιχείρησή του στην Οιχαλία

Ο επίλογος του θλιβερού περιστατικού που είχε συμβεί τον Απρίλιο του 2020, με την πτώση ενός 65χρονου, τότε, Οιχαλιώτη, γράφτηκε την Καθαρά Δευτέρα. Μετά από μια μεγάλη μάχη που διήρκεσε τρία περίπου χρόνια, ο Κωνσταντίνος Μαίος, νικήθηκε αφήνοντας την τελευταία του πνοή, σκορπώντας θλίψη και πένθος στους οικείους του.

Σύμφωνα με την “Krini Live” o Κωνσταντίνος Μαίος, συνιδιοκτήτης του κοσμικού κέντρου Νοσταλγία στην Οιχαλία, είχε τραυματιστεί ιδιαίτερα σοβαρά στα τέλη του Απρίλη του 2020, εκτελώντας εργασίες συντήρησης στο κατάστημα. Ο ίδιος από άγνωστους τότε λόγους, είχε χάσει την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από μεγάλο ύψος.

Τα τραύματα του υπήρξαν ιδιαίτερα βαριά κυρίως στον κεφάλι, με συνέπεια να νοσηλεύεται εις μάκρος χρόνου σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Την Καθαρά Δευτέρα ο 68χρονος έφυγε από την ζωή και κηδεύεται την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας.

Αφήνει πίσω την σύζυγο Ευαγγελία Μαίου, τα παιδιά Βάιο και Μαρία Μαίου, Μαρία και Δημήτριο Κλαπανάρα, τα αδέρφια και λοιπούς συγγενείς.

Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό στις 11:30 το πρωί.