Αγοραστός «ποταμός», αλλά όχι και Θεός, έδωσε «στεγνά» τους Δημάρχους και «έλουσε» τον Κουρέτα

Με μία συνέντευξη «ποταμό» στην Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων και στην Ε .Σωτηρίου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός άσκησε κριτική, με σκληρούς χαρακτηρισμούς, κατά πάντων.

Ο κ. Αγοραστός ανέφερε ότι στοχοποιήθηκε άδικα σε αντίθεση με τους Δημάρχους λέγοντας χαρακτηριστικά “ότι μόνο η περιφέρεια μόνο έκανε αντιπλημμυρικά έργα όχι όμως και οι Δήμοι. Που είναι τα αντιπλημμυρικά που έκαναν,  όταν μάλιστα επαναπροκήρυξαν το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης” ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχασα από τον Κουρέτα, έχασα από τον Ντάνιελ..ο περιφερειάρχης έπρεπε να λέγεται Ντάνιελ.. Ηλίας δηλαδή» τόνισε ο κ.Αγοραστός σε μία άλλη αποστροφή του λόγου του, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να «λούσει» το νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα αποκαλώντας τον «παθολογικά ψεύτη, περιφέρεται ως ωραίος νέος με fake επιτυχίες, πορεύεται πάντα με το ίδιο ψέμα, είναι ψεύτης μεγάλος ψεύτης»

«Με κατηγορούν ότι έδωσα εντολή να σταματήσουν τα έργα και ότι η θεομηνία φέρνει την υπογραφή Αγοραστού.

«Αν ήμουνα Θεός θα μπορούσε να είναι έτσι, δεν είμαι Θεός», για να συμπληρώσει το “Εγώ είμαι Θεσσαλός” και σε δεύτερο χρόνο «Εγώ δεν είμαι Πατρινός».

Τέλος ο κ. Αγοραστός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το περιφερειακό συμβούλιο, λέγοντας ότι στην πολιτική όλα είναι ανοιχτά.