Αγωνιώδης έκκληση της Δήμητρας Νάτσινα στους ληστές- “Φέρτε πίσω τα σουβλάκια”

Ανατριχιαστικές πληροφορίες έδωσε η αντιπεριφερειάρχης Δήμητρα Νάτσινα στο «ράδιο Ζυγός» και στην εκπομπή του Κώστα Αργυρούση για την πρόσφατη ληστεία που εκδηλώθηκε στην οικία της,

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά οι ληστές έκλεψαν ένα μαύρο ποδήλατο που έφερε ένα επίσης μαύρο καλαθάκι ελαφρώς χτυπημένο στο τιμόνι, καθώς και έτοιμα σουβλάκια ακαθόριστου αριθμού από κοτόπουλο αλλά και από χοιρινό, τα οποία ήταν αποθηκευμένα στον καταψύκτης της.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η κ Νάτσινα επιβεβαίωσε την εκτίμησή της αλλά και του συζύγου της, ότι οι ληστές στόχευαν μόνο στα σουβλάκια και ότι  το ποδήλατο εκλάπη λόγω του καλαθιού που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των σουβλακίων.

Παράλληλα η οικογένεια Νάτσινα αναφέρθηκε στο τεράστιο κύμα συμπαράστασης πού έχει εκδηλωθεί από την πρώτη στιγμή, που ανακοίνωσαν τη ληστεία τους στα social media.

Η εταιρεία χοιρινών Μαράβα δια της  CΕΟ κ Χρύσας Μαράβα ήταν από τους πρώτους που τηλεφώνησαν για να συμπαρασταθούν στην πληγείσα οικογένεια, προσφέροντας δύο κούτες των 100 τεμαχίων από χοιρινό και κοτόπουλο σουβλάκια.

Αντίστοιχη κίνηση συμπαράστασης και από το στενό φίλο της οικογένειας και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Μικέλη Χατζηγάκη, ο οποίος αφενός μεν καταδίκασε το γεγονός, αφετέρου προσέφερε το ποδήλατο που αγόρασε για την περσινή ποδηλατάδα του δήμου, στην κα Δήμητρα Νάτσινα.

Εν τω μεταξύ η ασφάλεια Τρικάλων έχει επιδοθεί σε ανθρωποκυνηγητό στην πόλη των Τρικάλων με σκοπό κυρίως την ανεύρεση των σουβλακίων, που είναι και η βασική επιθυμία της οικογένειας.

Εποχούμενες δυνάμεις της ΟΠΚΕ από χθες χτενίζουν  τις γειτονιές, αναζητώντας πληροφορίες για υπαίθριες εστίες, ψησταριές και τσίκνες που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό των  ληστών  άμεσα, αφού είναι ορατός ο κίνδυνος είτε να αποψυχθούν  είτε να καταναλωθούν από τους ληστές.

Επισημαίνεται ότι η οικογένεια Νατσινα  με δεύτερη ανακοίνωση της στα social media κάνει έκκληση στους ληστές να επιστρέψουν τα κλεμμένα σουβλάκια και  να κρατήσουν το ποδήλατο.

Το  trikalatroll.gr  θα σας ενημερώνει συνεχώς για τις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

ο trollαμένος