Θ. Αλέκος: “Εκτιμώ πως θα είμαι στη 2η Κυριακή με αντίπαλο τον Αβραμόπουλο”

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση που παρουσιάζει ο Δημήτρης Παδιός στον FM 100 Ράδιο Ζυγόςο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος, αναφορικά με όλα τα θέματα και τις εξελίξεις που υπάρχουν στον δήμο.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων τόνισε μεταξύ άλλων πως «κάποιοι πολιτικοί μου «αντίπαλοι» φρόντισαν από πολύ χωρίς να πολώσουν το κλίμα στο δήμο, δημιουργώντας ένα έντονο προεκλογικό κλίμα, αν και βρισκόμαστε σχεδόν ένα χρόνο ακόμα πριν τις εκλογές. Εγώ ακολούθησα τελείως διαφορετική πορεία, δίνοντας προτεραιότητα στο έργο που έχουμε να παράγουμε και όχι σε ρηχές αντιπαραθέσεις και η αλήθεια είναι πως εκτελούνται πολλά έργα σε όλο το δήμο. Βέβαια γνωρίζω καλά πως Δήμαρχος δεν γίνει κάποιος μόνο από το έργο του, αλλά χρειάζονται κι άλλα πράγματα, μιας και πολλοί άνθρωποι ψηφίζουν με άλλα κριτήρια, όπως είναι οι εξυπηρετήσεις και τα προσωπικά συμφέροντα. Παρόλα αυτά το έργο μας μιλάει από μόνο του για μας, αρκεί να αναφέρω ενδεικτικά κάποια όπως η ανάπλαση της οδού Τρικάλων και το Open Mall, η κατασκευή του κυνοκομείου και του καταφυγίου ζώων, η ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών μονάδων, η ανάπλαση του χώρου της ΔΕΗ, η ανάπλαση του γηπέδου Καστρακίου, η αγροτική οδοποιία κλπ.».

Ο κ. Αλέκος αναφορικά με τις πολλές υποψηφιότητες που υπάρχουν στο Δήμο Μετεώρων είπε «Καλοδεχούμενες είναι όλες, θεωρώ ότι όλοι όσοι ενδιαφέρονται να κατεβούν μπορούν να καταρτίσουν συνδυασμό, μπορεί όμως κάποιοι να συμμαχήσουν με άλλους συνδυασμούς στο τέλος. Ο κάθε συνδυασμός χρειάζεται περίπου 220 άτομα και εγώ είμαι έτοιμος το επόμενο διάστημα να ολοκληρώσω τον συνδυασμό μου. Έχω μαζί το 80% των Προέδρων των κοινοτήτων και να ξέρετε πως από εκεί βγαίνει ο Δήμαρχος. Θεωρώ πως θα είμαι στην 2η Κυριακή με τον Αβραμόπουλο. Ωστόσο αν το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών αλλάξει, τότε ίσως κερδίσω από την 1η Κυριακή».

Τέλος ο Δήμαρχος Μετεώρων αναφέρθηκε στις σημαντικές συναντήσεις που είχε πρόσφατα με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, όπου εξασφάλισε χρηματοδοτήσεις για ληξιπρόθεσμες οφειλές και σημαντικά έργα όπως ο βιολογικός καθαρισμός της Κορομηλιάς, η αποχέτευση της Βασιλικής, τα δασικά κτήρια στο Κουκουφλί Ασπροποτάμου, ενεργειακές αναβαθμίσεις κλπ.