Ανάρτηση του Δημήτρη Κουρέτα, με μηνύματα..

Αναλυτικά, όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κουρέτας:

«Όλα αυτά τα 28 χρόνια που υπηρετώ στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο έχουν περάσει από συνεργασίες πάρα πολλά άτομα . Μετρώντας στο περίπου έχουν πάρει το διδακτορικό τους η το τελειώνουν περίπου 20, μεταπτυχιακή διατριβή κοντά μου γύρω στους 150 και προπτυχιακοί πάνω από 200.

Ταυτόχρονα έχω συνεργαστεί με πάνω από 30 εταιρείες με δεκάδες άτομα η κάθε μία . Στον κάθε συνεργάτη προσπαθώ να δω τις δυνατότητες του και προσπαθώ να του δώσω ευκαιρίες . Με όλους ξεκινώ με το τι θετικό έχει να δώσει.

Ειναι κάποιοι ελάχιστοι να πω που είναι ξεχωριστοί . Ένα τους δίνεις και το κάνουν δέκα . Τότε νοιωθεις μεγάλη ικανοποίηση , μπορεί και συγκίνηση και δάκρυα . Σήμερα το ενοιωσα ξανά διαβάζοντας κάτι που έστειλε κάποιος συνεργάτης μου να το δω.

Είπα από μέσα μου :
Μωρέ μπράβο , τι ωραίο μυαλό .

Περπαταω τα 62 και ακόμη αυτά με κάνουν και νοιωθω ότι αξίζει τον κόπο . Όταν γύρω βλέπεις τι γίνεται , λέω κάτι έκανα και γω…..

Κάπως έτσι βλέπω και όλους τους νέους συνεργάτες μου τους υπαλλήλους στην περιφέρεια . Δεν τους ξέρω αλλά αν με σεβαστούν μια θα τους σεβαστώ 10. Αν δεν με σεβαστούν τότε δεν θα θα τους σεβαστώ ούτε εγώ».

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.