Ανάρτηση του Δημήτρη Κουρέτα, με μηνύματα..

Αναλυτικά, όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κουρέτας:

«Όλα αυτά τα 28 χρόνια που υπηρετώ στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο έχουν περάσει από συνεργασίες πάρα πολλά άτομα . Μετρώντας στο περίπου έχουν πάρει το διδακτορικό τους η το τελειώνουν περίπου 20, μεταπτυχιακή διατριβή κοντά μου γύρω στους 150 και προπτυχιακοί πάνω από 200.

Ταυτόχρονα έχω συνεργαστεί με πάνω από 30 εταιρείες με δεκάδες άτομα η κάθε μία . Στον κάθε συνεργάτη προσπαθώ να δω τις δυνατότητες του και προσπαθώ να του δώσω ευκαιρίες . Με όλους ξεκινώ με το τι θετικό έχει να δώσει.

Ειναι κάποιοι ελάχιστοι να πω που είναι ξεχωριστοί . Ένα τους δίνεις και το κάνουν δέκα . Τότε νοιωθεις μεγάλη ικανοποίηση , μπορεί και συγκίνηση και δάκρυα . Σήμερα το ενοιωσα ξανά διαβάζοντας κάτι που έστειλε κάποιος συνεργάτης μου να το δω.

Είπα από μέσα μου :
Μωρέ μπράβο , τι ωραίο μυαλό .

Περπαταω τα 62 και ακόμη αυτά με κάνουν και νοιωθω ότι αξίζει τον κόπο . Όταν γύρω βλέπεις τι γίνεται , λέω κάτι έκανα και γω…..

Κάπως έτσι βλέπω και όλους τους νέους συνεργάτες μου τους υπαλλήλους στην περιφέρεια . Δεν τους ξέρω αλλά αν με σεβαστούν μια θα τους σεβαστώ 10. Αν δεν με σεβαστούν τότε δεν θα θα τους σεβαστώ ούτε εγώ».