Ανακριβείς τελικά οι πληροφορίες για μεταφορά του Ηλία Μίχου στις φυλακές Τρίκαλων.

 

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται ο 53χρονος επιχειρηματίας Ηλίας Μίχος από τον Κολωνό που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη μαθήτρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Patrisnews, φαίνεται πως ο 53χρονος δεν είπε το παραμικρό στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Οι ίδιες που επικαλείται το Μέσο, αναφέρουν ότι ο Μίχος προαυλίζεται για πολύ λίγο, ενώ είναι ήρεμος, δεν έχει απαιτήσεις και μάλιστα δείχνει να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί.

Ο Γιάννης Σοφιανίδης από την άλλη, ο δεύτερος που συνελήφθη μαζί με τον 53χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος στον Κολωνό, βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές της Τρίπολης. Στο ίδιο σωφρονιστικό ίδρυμα είχαν μεταφερθεί μάλιστα και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο λόγος που Μίχος και Σοφιανίδης οδηγήθηκαν σε διαφορετικές φυλακές είναι για να μην έχουν την παραμικρή επαφή και για να μην υπάρξει η οποιαδήποτε συνεννόηση μεταξύ τους.

Όπως και να έχει, πάντως, το κουβάρι της υπόθεσης των βιασμών της 12χρονης ξετυλίγεται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν συγκλονιστικές καταθέσεις της ανήλικης, ενώ προφυλακίστηκε και η μητέρα της.

Η 37χρονη δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς της την ανακρίτρια κατά την απολογία της και έτσι πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, ξεσπώντας σε κλάματα μόλις γνωστοποιήθηκε η απόφαση των Αρχών.

Παράλληλα, η ανήλικη που έπεσε θύμα  και μαστροπείας, μίλησε στην ειδική ψυχολόγο της Αστυνομίας και προχώρησε σε μια ανατριχιαστική περιγραφή των στιγμών που έζησε, λέγοντας πως ο Μίχος την πήγαινε σε οίκο ανοχής, όπου πήγαινε ακόμα και με πέντε άντρες κάθε φορά.