Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τον Κώστα Καραμανλή στην Λάρισα .

Στη Λάρισα βρίσκεται από χθες Σάββατο ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής καθώς δίνει το παρόν σήμερα Κυριακή στην εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στο ξενοδοχείο Imperial, για την παρουσίαση του βιβλίου του Διευθυντή της εφημερίδας Εστία, Μανώλη ΚοττάκηΟι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή”, μάλιστα καλωσορίστηκε με θερμά χειροκροτήματα από τους παριστάμενους κατά την είσοδό του στην αίθουσα.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Η Λαρισαϊκή Λέσχη και οι Εκδόσεις Λιβάνη και για το βιβλίο μιλούν οι:

Γεώργιος Κ. Φίλης – Διδάκτωρ Γεωπολιτικής, Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Γιάννης Τριάντης – Δημοσιογράφος και ο συγγραφέας Μανώλης Κοττάκης.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ενώ συντόνισε ο Πρόεδρος της Λαρισαϊκής Λέσχης, Αντιπτέραρχος Γρηγόρης Πρεζεράκος.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Αγοραστός το βιβλίο αναφέρεται στις υποκλοπές, το φυσικό αέριο, τις απειλές προς τον Καραμανλή, το Βατοπέδι, τις φονικές πυρκαγιές του 2007, τον μαύρο Δεκέμβριο για την Αθήνα το 2008 κ.α.

Ο Γιώργος Φίλης σημείωσε πως ο Κοττάκης στο βιβλίο αναφέρει ότι «Ο Καραμανλής έτυχε να είναι πρωθυπουργός στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι του 21ου αιώνα. Δεν ταίριαζε στην πρωθυπουργική καρέκλα γιατί είχε όραμα».