Απόστολος Σπαθής: Μεταμορφωτική αλλαγή για ένα Λαμπρό Μέλλον στον Δ. Πύλης

Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Πύλης με τις πολλές ιδιαιτερότητες, έχω ένα φιλόδοξο όραμα:
Να δημιουργήσουμε μια δυναμική, βιώσιμη και ευημερούσα κοινότητα όπου οι πολίτες θα ζουν με ασφάλεια, άνεση και ποιότητα ζωής.
Ένας από τους βασικούς στόχους μου είναι η προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής μας και η αξιοποίηση της ορεινής πατρίδας μας.
Θέλω να προσελκύσουμε επενδύσεις και να υποστηρίξουμε την εγχώρια επιχειρηματικότητα, προκειμένου να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να ενισχυθεί η οικονομική ευημερία των κατοίκων μας. Θα εργαστώ για τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για τις επιχειρήσεις και για την προώθηση του τουρισμού, εκμεταλλευόμενος τα φυσικά και πολιτιστικά μας μνημεία και αξιοθέατα.
Παράλληλα με τη δημιουργία υποδομών θα προωθήσω πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος, την ανακύκλωση και την ενεργειακή απόδοση.
Θα επιδιώξω την υλοποίηση προγραμμάτων για την προστασία της φύσης και τη διατήρηση των πράσινων χώρων καθώς και για τη βελτίωση των μεταφορικών μέσων κυρίως των άγονων περιοχών.
Επιπλέον, πιστεύω στην ανάγκη να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα προάγει την κοινωνική συνοχή, τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη. Θα εργαστώ για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, παιδείας και πολιτισμού σε όλους τους κατοίκους. Θα εργαστώ για την δημιουργία ευκαιριών για τη νεολαία μας και θα προωθήσω προγράμματα για την υποστήριξη της ασφάλειας των υπαλλήλων του Δήμου και των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
Το όραμά μου είναι να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο Δήμο που θα αξιοποιεί και χρησιμοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία και θα αποτελεί πρότυπο για τις γειτονικές περιοχές.
Οραματίζομαι έναν Δήμο όπου Θα κυριαρχεί το αναπτυξιακό και συνεταιριστικό πνεύμα σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας με γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνική δικαιοσύνη. Με τη στήριξη, τη συνεργασία και τη συμμετοχή των πολιτών πιστεύω ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το όραμα και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.
Ο συνδυασμός μας “Πορεία στο Μέλλον” αυτό ακριβώς σηματοδοτεί: Μεταμορφωτική αλλαγή για ένα Λαμπρό Μέλλον για όλους τους Δημότες και Δημότισσες! Με εκτίμηση ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Πύλης Τρικάλων Απόστολος Σπαθής