Από τη Βουλή αποσύρεται ο Σάκης Παπαδόπουλος, από το δημόσιο βίο όχι..

Ένα νέο ρόλο για το δημόσιο βίο του τόπου και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιφυλάσσει ο Αλέξης Τσίπρας για το Βουλευτή Τρικάλων κ. Σάκη Παπαδόπουλο, μετά την εκούσια “αποστρατεία” του από τα κοινοβουλευτικά έδρανα σε λίγους μήνες.
Κοινό τους όραμα και στόχος είναι να παύσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α να αποτελεί κόμμα διαμαρτυρίας και να μετατραπεί σε μια μεγάλη παράταξη εξουσίας που θα κυριαρχεί στον κεντροαριστερό χώρο, διαθέτοντας εναλλακτική και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης.
Να διαθέτει δηλαδή δυναμική παρουσία στη πολιτική ζωή της χώρας, αξιόλογη εκπροσώπηση στα Δημοκρατικά θεσμικά όργανα και να αποτελεί το αντίπαλο δέος στη ΝΔ.
Άλλωστε ο αρχηγός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ο Τρικαλινός πολιτικός, έχουν διαγνώσει εδώ και καιρό ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ ακόμη και μετά την αλλαγή ηγεσίας, αδυνατεί να παίξει το ρόλο αυτό στο δημόσιο βίο.

Προς το παρόν ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος, συμμετέχει σε συσκέψεις του στενού κύκλου του προέδρου για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων, την οργανωτική προετοιμασία και τη νίκη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ενόψει της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης.