Γαμπρός τίναξε τον γάμο στον «αέρα»: Έδειξε βίντεο με τη γυναίκα του να τον απατά… με τον άντρα της αδερφής της-VIRAL

Μια απρόσμενη εξέλιξη είχε η δεξίωση του γάμου για ένα ζευγάρι, όταν ο γαμπρός… αποφάσισε να τα τινάξει όλα στον αέρα, δείχνοντας μπροστά σε όλους βίντεο που αποδείκνυε ότι η σύζυγός του τον απατούσε.

Το σχετικό βίντεο από την δεξίωση του γάμου κάνει το γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα οι καλεσμένοι των νεόνυμφων στην Κίνα κοιτούν με τρόμο μια σκηνή με τη νύφη και τον άντρα της αδερφής της σε κρεβατοκάμαρα.

Στη συνέχεια, η νύφη έριξε την ανθοδέσμη στον σύζυγό της καθώς εκείνος φωνάζει: «Νομίζατε ότι δεν το ήξερα αυτό;».

Μπορεί το βίντεο να έγινε αρχικά viral το 2019, αλλά πρόσφατα κοινοποιήθηκε ξανά στο TikTok, όπου συγκέντρωσε σχεδόν έξι εκατομμύρια προβολές. Ωστόσο, η πράξη εκδίκησης του γαμπρού έχει διχάσει τους χρήστες των social media.

 

Διχασμός στα social media

«Η καλύτερη εκδίκηση μπροστά σε όλη την οικογένεια και τους φίλους τους» σχολίασε ένας χρήστης, ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί ο άντρας προχώρησε στο γάμο. «Λοιπόν γιατί σπατάλησε όλα αυτά τα χρήματα για τον γάμο;» έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο χρόνια και αρραβωνιάστηκε έξι μήνες πριν από τη μεγάλη τους μέρα, ανέφερε το Asia One.

Αναφέρθηκε, επίσης, ότι η νύφη «υπέστη ενδοοικογενειακή βία» από τα χέρια του γαμπρού και αυτός ήταν ο λόγος όπως ισχυρίζεται η ίδια, που στράφηκε στον άνδρα της αδερφής της.

Πηγή: in.gr