Γελάνε και τα μανουάλια στο νομό Τρικάλων

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στους πολίτες, η παρουσία των εν δυνάμει υποψήφιων του νομού – πολιτευτών και αυτοδιοικητικών – στους Ιερούς Ναούς.

Αυτοαναγορεύονται επίσημοι χωρίς να διαθέτουν κάποια ιδιότητα και φιγουράρουν για τη πολυπόθητη φωτογράφιση, δίπλα στους θεσμικούς.

Μάλιστα σε μερικές των περιπτώσεων οι λεγόμενοι “επίσημοι” που στριμώχνονται στη πρώτη σειρά εντός των ναών είναι περισσότεροι και από τους πιστούς, προκαλώντας τη θυμηδία των παρευρισκομένων.

Βέβαια στους Ιερούς Ναούς δεν υφίσταται κάποιο σχετικό πρωτόκολλο αλλά κι εκεί που υπάρχει κανείς δεν το σέβεται, όπως πρόσφατα στη παρέλαση.η στις διάφορες εκδηλώσεις, όπως προς τιμήν των πεσόντων.

Πάντως κάποιος πρέπει τελικά να επισημάνει στους υποψήφιους αυτοδιοικητικούς και στους εν δυνάμει πολιτευτές/τριες, ότι αν δεν εκλεγούν η δεν αποκτήσουν το πολυπόθητο χρίσμα από τα κόμματά τους, η θέση τους στους ναούς είναι μαζί με το απλό εκκλησίασμα το οποίο γυρίζουν ματαιόδοξα τη πλάτη..

Προηγούμενο άρθροΚώστας Σκρέκας: Το κοίτασμα τωv Ιωαννίνων, θα μπορούσε να καλύψει την ενεργειακή κατανάλωση της Ελλάδας για 10 έτη
Επόμενο άρθροΑι καλά. Ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος επιστρέφει στη ΝΔ και θα είναι υποψήφιος στην Ηλεία