Γιατί χαίρουν εκτίμησης ακόμη και της αντιπολίτευσης οι Παναγιωτόπουλος-Λιούτας;

Η κυβέρνηση της ΝΔ που ανέλαβε ο 2019 έβαλε ως πρωταρχικό στόχο τον εξοπλισμό της χώρας μετά από 15 χρόνια απραξίας, ενάντια στις κλιμακούμενες απειλές της Άγκυρας.

Το τιτάνιο έργο αυτό το ανέλαβε το Υπουργείο Άμυνας και η Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Βουλής, που μετείχε ο δικός μας Βουλευτής κ. Θανάσης Λιούτας.

Υπογράφτηκαν μέσα σε τέσσερα χρόνια δεκάδες συμβάσεις και μάλιστα με τη μορφή του κατεπείγοντος, ύψους άνω των 10δις ευρώ(RAFALE, BELHARRA,VIPER κλπ)

Όλα όμως για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου, έγιναν με διαφάνεια και σύμφωνα με τις επιχειρησιακές ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κάτι που το αναγνωρίζει ακόμη και η αντιπολίτευση και γι αυτό στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη, στον πολύπαθο κατά το παρελθόν τομέα της Άμυνας και των εξοπλισμών δεν ακούστηκε ούτε “ψίθυρος”.

Οφείλουμε τα εύσημα λοιπόν στον κ. Παναγιωτόπουλο και στον Τρικαλινό κοινοβουλευτικό κ .Λιούτα, για την επιτυχή συνεργασία των δύο ανδρών, που πια τους συνδέει μια βαθιά και ειλικρινή φιλία.