Γκάφα Χαρδαλιά: Έβγαλε φωτογραφία με απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες [Εικόνα]

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής, ο Νίκος Χαρδαλιάς προκάλεσε αντιδράσεις με τη φωτογραφία του μπροστά από δύο χάρτες, οι οποίοι περιέχουν απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες.

Στο πρώτο του σφάλμα ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας υπέπεσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, αφού φωτογραφήθηκε με απόρρητο στρατιωτικό χάρτη, κατά την επιθεώρηση στρατιωτικών εγκαταστάσεων και μέτρων ασφαλείας και πυρασφάλειας σε μονάδες στην Κομοτηνή, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν από τις επισκέψεις του Νίκου Χαρδαλιά, ήταν και μια εικόνα που τον δείχνει να στέκεται μπροστά από δύο χάρτες, οι οποίοι περιέχουν απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες.

 

Γκάφα Χαρδαλιά: Έβγαλε φωτογραφία με απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες [Εικόνα]

 

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, προκαλώντας τις αντιδράσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης. Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ προσάπτουν στον υφυπουργό και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, “επιπολαιότητα” και “ερασιτεχνισμό”.

Μετά από τον σάλο που προκλήθηκε, η επίμαχη φωτογραφία έχει πλέον τροποποιηθεί ψηφιακά και δεν είναι πια ορατό το περιεχόμενο των χαρτών.