Γ. Τριγώνης, γραμματέας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων: Καμία δημοσκόπηση δεν έκανε το κόμμα

Διευκρινήσεις για τις δημοσκοπήσεις μετά το θόρυβο που προκλήθηκε έκανε σήμερα το πρωϊ στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6, ο Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΚΙΝ.ΑΛ κος Γιάννης Τριγώνης.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

« Το κόμμα δεν έχει παραγγείλει καμία δημοσκόπηση. Η ενημέρωση που είχα κι εγώ είναι ότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση παραγγέλθηκε από κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ενδιαφερόντουσαν να δουν πώς πηγαίνει το κόμμα, αλλά και τη δυναμική κάποιων προσώπων. Θεωρώ ότι αυτός που είχε ενδιαφέρον να κάνει κάτι τέτοιο ήταν ο Γιώργος Οικονόμου. Παρόλα αυτά νομίζω ότι παρερμηνεύτηκε κάποια δήλωση του, περί μεικτού σχήματος από το ΠΑΣΟΚ.

Εγώ σαν γραμματέας δεν έχω καμία δικαιοδοσία να κρίνω αν μια κίνηση ενός υποψηφίου είναι σωστή ή λάθος. Από δω και πέρα σε όλες οι περιοδείες που θα κάνουμε θα συμμετέχουν όλοι οι υποψήφιοι και τα στελέχη μας, επί ίσοις όροις. Από τα όργανα του κόμματος δεν υπάρχει καμία πριμοδότηση σε κανέναν υποψήφιο, είναι σαφές. Τη μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί, όπως μπορεί ο καθένας καλύτερα.

Πάντως για τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων υπάρχουν και ρήτρες εμπιστευτικότητας, οπότε αυτοί που τα διαρρέουν τα γνωρίζουν μόνο.»