Δήμος Τρικκαίων: Δεν φτάνουν τα χρήματα για τη συντήρηση και λειτουργία των σχολείων

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλει η Δημοτική αρχή του Δήμου Τρικκαίων και όχι μόνο, για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, ιδιαίτερα και μετά την αύξηση του ενεργειακού κόστους για την θέρμανση των σχολικών κτιρίων.

Κι αυτό γιατί ήδη τα κονδύλια του κρατικού προϋπολογισμού ακόμη και πριν την έναρξη της ενεργειακής κρίσης αλλά και σε συνάρτηση με την παλαιότητα πολλών σχολικών ιδρυμάτων του Δήμου, οριακά επαρκούσαν για την λειτουργία και την στοιχειώδη συντήρηση τους.

Ο Δήμαρχος Τρικκκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δ. Παπαστεργίου από το βήμα της ΚΕΔΕ προ ημερών, έκανε έκκληση στην Κυβέρνηση για αύξηση των σχετικών κονδυλίων, προκειμένου οι Αυτοδιοικητικοί θεσμοί να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες που έχουν προκύψει.

Παρ`όλα όμως τα προβλήματα που υπάρχουν και τη γκρίνια των Διευθυντών των σχολικών μονάδων που ακούνε καθημερινά, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Μιχάλης Λάππας και το δεξί του χέρι υπεύθυνος ων Σχολικών Επιτροπών του Δήμου κ. Νίκος Μπατατέγας, μας εύχονται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.