Δημοσκοπήσεις σε Περιφέρεια και Δήμο Τρικκαίων, με εικονικούς,φερόμενους και “άχριστους” αντιπάλους

Δύο δημοσκοπήσεις της GPO για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 στη περιοχή μας, δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα.
Η μία για τη Περιφέρεια Θεσσαλίας δίνει στο κ. Αγοραστό 51,3% και η άλλη μόλις προχθές για το Δήμο Τρικκαίων, δίνει ποσοστό στο κ. Παπαστεργίου 46%.
Ο προβληματισμός για τις συγκεκριμένες έρευνες ψήφου τη δεδομένη πολιτική συγκυρία έγκειται ότι από τη μία είναι άκαιρες αφού η προσοχή όλων είναι εστιασμένη στις επικείμενες Εθνικές εκλογές και από την άλλη στη διαπίστωση ότι τόσο στη Περιφέρεια Θεσσαλίας όσο και στο Δήμο Τρικκαίων, δεν έχουν επίσημα εμφανιστεί ακόμη αντίπαλοι η έχουν συγκροτηθεί συνδυασμοί απέναντι στον νυν Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο Τρικκαίων.
Κανείς δεν γνωρίζει από που εκπορεύονται τα γκάλοπ αυτά και που αποσκοπούν, εκτός από τη δημιουργία εντυπώσεων.
Βέβαια η αξία που έχουν αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι σχετική, αφού οι υποψήφιοι της αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στα ερωτηματολόγια είναι φανταστικοί, φερόμενοι και άχριστοι (χωρίς χρίσμα) η δεν έχουν εκδηλώσει ποτέ την επιθυμία να ηγηθούν στο μέλλον ψηφοδελτίου σε Αυτοδιοικητικούς θεσμούς, όπως για παράδειγμα ο κ. Δημήτρης Οικονόμου.
Προηγούμενο άρθροΑπίθανοι οι τύποι της πολιτικής προστασίας. Βομβάρδισαν όλη την Ελλάδα με τα μηνύματα για την κακοκαιρία Εύα, μας έλεγαν ότι θα γίνει της “Πόπης” και τελικά o κακός χαμός ήταν ένα “ξεπλυματάκι”. Το ανέκδοτο με τον βοσκό και τον λύκο στο μαντρί δεν το ξέρουν;
Επόμενο άρθροΨηφοδέλτιο της Ν.Δ στα Τρίκαλα – Στο ίδιο έργο θεατές