Εντυπωσιακό “Παιχνίδι Πλοήγησης” στα χριστουγεννιάτικα Τρίκαλα

Το βράδυ του Σαββάτου, εντυπωσίασε το “παιχνίδι πλοήγησης” που διοργανώθηκε για πρώτη στα χριστουγεννιάτικα Τρίκαλα στο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου και στο κέντρο της πόλης, με τη συμμετοχή επισκεπτών και Τρικαλινών, να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Επίσης το «Πάρτι Φαντασμάτων», μια μεγάλη διοργάνωση από το «Πλήρωμα 94» του πατρινού καρναβαλιού, υλοποιήθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων, τον Μύλο των Ξωτικών, που κάλεσε στα Τρίκαλα τη συγκεκριμένη ομάδα, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, με χορηγό τη βιομηχανία «Βιολάντα» και ραδιοφωνική στήριξη από τη «Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων».

Τα μέλη των ομάδων που πήρα μέρος, επιβραβεύτηκαν με δώρα από τα καταστήματα που μετείχαν στο παιχνίδι πλοήγησης: Carousel, Pantera, Παπαγιάννη βιβλιοχαρτοπωλείο, Πανουργιάς, Ρεπορτάζ, Emmy, Cross, Φίλιππος Βλόντζος, Benetton, Μπάλιας, Καρακικές Shopping Center, Kosmimataki, Τα μαγικά γράμματα, Παπαευθυμίου Κωνσταντίνα, Κουτσάγια Βασιλική, Πινόκιο, Piccola casa, Lakshmi-redressing stores, Σεραφίνο, Tsirogiannis shoes.

Ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, ο πρόεδρος της e-trikala Γιάννης Κωτούλας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστου Μπλουγούρας, τόνισαν τη σημασία της συνδιοργάνωσης για πρώτη φορά στην πόλη του Μύλου των Ξωτικών.

Εδωσαν έμφαση στο παιχνίδι, στην ενίσχυση της αγοράς, στη διασκέδαση για τους/τις δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες/τριες από όλη τη χώρα και τους κατοίκους των Τρικάλων.

Ταυτοχρόνως, δηλώσεις συνολικότερα για τη συνεργασία των τοπικών φορέων, στη διάρκεια και του Μύλου των Ξωτικών, έκανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Βασίλης Γιαγιάκος.