Επιτέλους!! Bρέθηκε αντίπαλος στον Παπαστεργίου..

Ότι δεν κατάφεραν μέχρι σήμερα τα κόμματα αντιπολίτευσης, σχετικά με την εξεύρεση ικανού υποψήφιου να αντιπαρατεθεί με αξιώσεις στο σημερινό Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, το έκαναν τα “Παραπολιτικά“, με σημερινό δημοσίευμα τους.

Μετά τον αποκλεισμό του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, η ιστοσελίδα αποδίδει στον Χ. Μιχαλάκη νέο ρόλο, σε νέες περιπέτειες στην ταινία “και τώρα δήμαρχος

Αν κάτι είναι βέβαιο σε αυτή την πόλη…είναι ότι δεν θα πλήξουμε ποτέ !!

Να τι γράφει το σχετικό δημοσίευμα.

“Έπειτα από πολλά χρόνια ο νυν δήµαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕ∆Ε θα αποκτήσει έναν δύσκολο αντίπαλο
Η απόφαση του πρωθυπουργού να αποκλείσει από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια όλους τους αντιπεριφερειάρχες που αξίωναν να είναι υποψήφιοι βουλευτές εκ των πραγµάτων δηµιουργεί νέα δεδοµένα σε πολλούς νοµούς.
Ένας εξ αυτών είναι τα Τρίκαλα, που, ως γνωστόν, ο εκεί αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Μιχαλάκης, ήθελε να δοκιµάσει την τύχη του και ως υποψήφιος βουλευτής. Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, από αξιόπιστη πηγή πληροφορούµαι ότι ο καθ’ όλα επιτυχηµένος αυτοδιοικητικός, επαναπροσδιορίζοντας τις φιλοδοξίες του, σκέφτεται σοβαρά να υλοποιήσει ένα παλιότερο όνειρό του, που έχει να κάνει µε τη διεκδίκηση του ∆ήµου Τρικκαίων.

Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί η σχετική πληροφορία, και για όσους δεν κατάλαβαν, έπειτα από πολλά χρόνια ο νυν δήµαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕ∆Ε, ∆ηµήτρης Παπαστεργίου, θα αποκτήσει έναν δύσκολο αντίπαλο, ικανό να τον «αποστρατεύσει» πρόωρα. Με δεδοµένο ότι ο Μιχαλάκης θα έχει σιωπηρώς τη στήριξη τόσο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Αγοραστού, όσο και των τοπικών βουλευτών, αντιλαµβάνεστε πόσο πολύ δυσκολεύει το έργο της επανεκλογής για τον συναγωνιστή Παπαστεργίου”