Η επιστροφή του… κομματόσκυλου: Η selfie Μητσοτάκη μαζί με τον Peanut στο Μαξίμου

Επιστροφή στο Μαξίμου σήμερα για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και φυσικά από δίπλα του δεν θα έλειπε ο Peanut, ο οποίος ήταν μόνιμος κάτοικος εκεί από το 2021 όταν και υιοθετήθηκε από τον πρωθυπουργό.

Από τέλη Μαΐου μέχρι και σήμερα, ο Peanut ήταν στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

Την επιστροφή του Peanut στο πρωθυπουργικό Μέγαρο γνωστοποίησε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία αναφέρει: “Επιστροφή στο Μαξίμου μαζί με τον Peanut”.

Ποιος είναι ο Peanut το κομματόσκυλο

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από δυο χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθέτησε έναν αδέσποτο σκύλο. Έκτοτε, ο Peanut έχει γίνει η μασκότ του Μεγάρου Μαξίμου και συχνά-πυκνά κερδίζει τα χάδια των επίσημων και μη προσκεκλημένων του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ωστόσο, οι εκλογές 2023 έφεραν μια κάποια αναστάτωση στον Peanut, μιας και ο αξιολάτρευτος σκυλάκος, το “κομματόσκυλο” όπως τον είχε αποκαλέσει χαϊδευτικά αστειευόμενος ο πρωθυπουργός, χρειάστηκε να εγκαταλείψει το Μέγαρο Μαξίμου και να ακολουθήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αποχώρησε προσωρινά.

Ο Peanut μετακόμισε στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς και τώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου, επιστρέφει και ο αξιολάτρευτος σκυλάκος.

 

thetoc