Η συσπείρωση των ψηφοφόρων της Ν.Δ, δίνει τη νίκη στον Κ. Αγοραστό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σε συγκέντρωση πολιτών, στην οποία ήταν παρών και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λάρισας Θ. Μαμάκος ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ, καθώς και η υποψήφια Περιφερειάρχης Ελ. Τζανακούλη, που ανακοίνωσε τη στήριξή της στον Κ. Αγοραστό.

«Εδώ, στη Θεσσαλία και στην Περιφέρεια έγιναν πολλά πράγματα. Έγιναν πολλά πράγματα τα οποία μερικές φορές δεν αναγνωρίστηκαν, διότι καταλαβαίνω απόλυτα την οργή μετά από μια μεγάλη καταστροφή, που ενδεχομένως να ξεπερνάει τις δυνατότητες όλων μας» ανέφερε επίσης ο κ. Μητσοτάκης

«Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον Κώστα Αγοραστό να κερδίσει αυτή τη μάχη και την επόμενη μέρα να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτήν την πολύ καλή συνεργασία την οποία είχαμε μέχρι σήμερα» ανέφερε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος επισκέφθηκε τη Λάρισα, προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

Το ζητούμενο για το κόμμα της Ν.Δ είναι η αύξηση της συσπείρωσης στους ψηφοφόρους της “γαλάζιας” παράταξης στη Θεσσαλία στο πρόσωπο του Κώστα Αγοραστού – αυτήν τη στιγμή είναι στο 85% -, που θα δώσει άνετη νίκη στο νυν περιφερειάρχη.