Κατέβασαν τις “λινάτσες” της κεντρικής πλατείας στα Τρίκαλα;

C:\Users\Fanny\Downloads\2023-12-27 21_46_23.png

Tι άραγε να συμβαίνει με τις διαφημιστικές λινάτσες που χρησιμοποιούνται για την περίφραξη του εργοταξίου της κεντρικής πλατείας;

Όπως φαίνεται και στις  σχετικές φωτογραφίες οι επιεικώς απαράδεκτες λινάτσες που περιβάλλουν το εργοτάξιο της κεντρικής πλατείας και οι οποίες τοποθετήθηκαν και για να προβάλουν το συνολικό project της ανάπλασης, περιέργως κόντιναν και έχασαν το ύψος τους.

Έτσι πλέον, ακόμη και αυτός ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερο ύψος μπορεί να δει το τι γίνεται εντός του εργοταξίου, κάτι βεβαίως που δεν ήταν δυνατόν το προηγούμενο διάστημα αφού οι λινάτσες ξεπερνούσαν κατά πολύ το ανθρώπινο ύψος, αποκρύπτοντας τη δραστηριότητα του εργοταξίου.

Το trikalatroll.gr αναζήτησε το λόγο για τον οποίο έγινε η μερική αποκάλυψη της εξέλιξης του έργου, αλλά δυστυχώς συνάντησε την άρνηση παροχής των σχετικών  εξηγήσεων.

Αναπόφευκτο να εικάσουμε ότι είτε πρόκειται για εντολή της  δημοτικής αρχής με σκοπό να φανεί η εξέλιξη του έργου μετά και την πρόσφατη εντατικοποίηση των εργασιών του εργολάβου, είτε πρόκειται για αυτόβουλη ενέργεια του εργολάβου με σκοπό να απαντήσει σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι κινείται με αργούς ρυθμούς.

Αν τώρα δείτε να ξανασηκώνονται οι ζαρωμένες λινάτσες, μάλλον θα πρέπει να ανησυχείτε για την εξέλιξη του έργου.