Κοσμοσυρροή στα Τρίκαλα και εκατοντάδες λεωφορεία για τον “Μύλο των Ξωτικών”

Χιλιάδες επισκέπτες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας και όχι μόνο, κατέκλυσαν κι αυτό το Σαββατοκύριακο τα Τρίκαλα για τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιείται με απόλυτη επιτυχία επί 11 συναπτά έτη.

Η πόλη γέμισε κόσμο και οι Τρικαλινοί επαγγελματίες τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού ο “Μύλος των Ξωτικών” αποτελεί μια δυνατή ένεση ρευστότητας για την τοπική αγορά, τόσο την εποχή των μνημονίων όσο και σήμερα που η οικονομία δοκιμάζεται από την ενεργειακή κρίση.

Άριστη διοργάνωση και εξαιρετική προβολή, αποτελούν τα μυστικά της επιτυχίας ενός project, που πριν 11 χρόνια όταν ξεκίνησε κανείς δεν πίστευε ότι θα είχε αυτή την εξέλιξη.

Τα Τρίκαλα την περίοδο αυτήν αποτελούν τον top τουριστικό προορισμό και ίσως ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης – όπως άλλωστε συμβαίνει σε άλλες τουριστικές περιοχές -, θα μπορούσε να τροποποιήσει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

 

 

Προηγούμενο άρθροΆψογη η συνεργασία των χωρικών αντιπεριφερειαρχών Νάτσινα, Μποτίνα, Μπάρδα,  αφού όπως μαθαίνω μοιράζονται αρμονικά, τόσο τις παρουσίες τους στις εκδηλώσεις, όσο και το υπηρεσιακό αμάξι που διαθέτει η περιφέρεια για τις μετακινήσεις τους. Αν μάλιστα είχαν,  ακόμα δυο υπηρεσιακά αμάξια, δεν θα άνοιγε ούτε μύτη.
Επόμενο άρθρο“Τσίκλι μπέλς-Τσίκλι μπέλς”…απολαυστικό βίντεο με ευχές από την Έφη Θώδη