Κ. Παπακώστα: Αναβαθμίζεται το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας. Υπογράφτηκε το Π.Δ

Ένα πάγιο αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων και της τοπικής κοινωνίας, η Αναβάθμιση του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, υλοποιήθηκε σήμερα με την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος από τους αρμόδιους Υπουργούς, έπειτα από προσπάθειες της Τρικαλινής Βουλευτή κας Κατερίνας Παπακώστα.

Σε ανακοίνωση της η Κυβερνητική Βουλευτής αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Οι αδιάλειπτες προσπάθειές μας, επιτέλους, ευοδώθηκαν! Φέραμε εις πέρας ένα ακόμη προσωπικό στοίχημα! Από καρδιάς θα ήθελα, να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και πιο συγκεκριμένα, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκο, τον Υφυπουργό κ. Οικονόμου, τον Γενικό Γραμματέα & πρ. Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, κ. Καραμαλάκη, καθώς και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Σκούμα, για την υλοποίηση ενός πάγιου, δίκαιου και χρόνιου αιτήματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, ήτοι της αναβάθμισης του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Πρόκειται για ένα αίτημα, το οποίο έθεσα στην ηγεσία του Υπουργείου απαρεγκλίτως, πάραυτα μόλις μου ετέθη από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, αντιλαμβανόμενη το μέγεθος της σπουδαιότητάς του. Από την πρώτη συνάντηση που πραγματοποίησα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου τον Δεκέμβριο του 2020 και σε όσες διαδοχικές συναντήσεις ακολούθησαν, με όλη την ηγεσία του Υπουργείου, επανέφερα και επέμεινα στην αδήριτη ανάγκη υλοποίησης του εν λόγω αιτήματος.

Ευχαριστώ την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αγαστή μας συνεργασία, όπως και για κάθε ενέργειά τους, προς την κατεύθυνση υλοποίησης ενός μείζονος και δίκαιου αιτήματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων.