Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου η καταβολή της επιταγής ακρίβειας: 250 ευρώ μειωμένα εισοδηματικά κριτήρια

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί η επιταγή ακρίβειας, ύψους 250 ευρώ, σε 2,3 εκατ. δικαιούχους, σύμφωνα με τον φοροτεχνικό Σπύρο Σταυρούλια.

Ο  φοροτεχνικός Σπύρος Σταυρούλιας μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως «το υπουργείο Οικονομικών έχει δεσμευτεί ότι πριν από τα Χριστούγεννα και μάλιστα στις 20 Δεκεμβρίου θα έχουν δοθεί τα χρήματα». Το φετινό επίδομα θα είναι αυξημένο στα 250 ευρώ και τα εισοδηματικά κριτήρια μειωμένα, με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι να φτάνουν τα 2,3 εκατομύρια.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «οι δικαιούχοι του επιδόματος, όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις, ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, όπως είναι οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι δικαιούχοι αναπηρικού επιδόματος, οι δικαιούχοι ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, οι μακροχρόνια άνεργοι και οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού» ενώ για το ίδιο θέμα τόνισε ότι «οι δικαιούχοι του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος φαίνεται ότι θα πάρουν διπλή δόση, όπως επίσης 500 ευρώ θα πάρουν και οι οικογένειες όπου και ο άνδρας και η γυναίκα δικαιούνται το επίδομα».