Μήνυμα του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα για το νέος έτος

Στην ανατολή της νέας χρονιάς, η μνήμη μας γυρίζει σε όσα ζήσαμε το 2023. Στις χαρές και τις συλλογικές επιτυχίες για την Πατρίδα, που μας έκαναν υπερήφανους, με την καθοριστική συμβολή της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη που με συνέπεια υλοποιεί τις δεσμεύσεις της απέναντί σας.

Η σκέψη μας όμως στέκεται και στις δύσκολες στιγμές καθώς η χρονιά που φεύγει άνοιξε και πληγές, όπως η θεομηνία που έπληξε τον τόπο μας και προκάλεσε πόνο στους συμπολίτες μας. Αυτές τις δύσκολες ώρες που μέσα από την καταστροφή αναδείχθηκε η δύναμη της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της προσφοράς στον συνάνθρωπο, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας. Δικό μας χρέος είναι να συμβάλλουμε στην επούλωση των πληγών και στην έμπρακτη αρωγή στους πληγέντες συμπολίτες μας, έτσι ώστε η Θεσσαλία να γίνει πιο βιώσιμη και ανθεκτική.

Αυτές οι μέρες είναι αφορμή για ανασκόπηση και απολογισμό αλλά ταυτόχρονα και μία ευκαιρία για να θέσουμε συλλογικούς στόχους για τη νέα χρονιά που έρχεται. Μία χρονιά που ατενίζουμε με αισιοδοξία, πίστη και δύναμη, γνωρίζοντας ότι ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε να πάμε ακόμη πιο μπροστά, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Το 2024 θα είναι ακόμα μια χρονιά ανάπτυξης, ευημερίας και προόδου για την Πατρίδα μας, με σχέδιο και πίστη στην επίτευξη των στόχων μας.

Εύχομαι σε όλους σας προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ας είναι το 2024 η απαρχή πραγματοποίησης όλων σας των προσδοκιών.