Μεγάλη η συμμετοχή στη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Με μεγάλη συμμετοχή στη μεγάλη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. πραγματοποιήθηκε η απεργία στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο συμμετοχής στη μεγάλη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Όπως αναφέρει το trikalaIN.gr, η απεργιακή κινητοποίηση στα Τρίκαλα ξεκίνησε από την πλατεία Ρήγα Φεραίου, όπου συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι σωματείων και συλλόγων, όπως οι εργαζόμενοι στους δήμους και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας Τρικάλων, εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σωματεία συνταξιούχων, το σωματείο γάλακτος-τροφίμων-ποτών, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΜΕ κλπ.

Από το βήμα της απεργιακής κινητοποίησης αρκετοί ομιλητές έδωσαν το στίγμα της σημερινής απεργίας και την ανάγκη αγώνα για την ανατροπή της κατάστασης που ζουν σήμερα οι πολίτες, κάτω από την απειλή της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης.

Στη συνέχεια σχηματίστηκε πεζή πορεία με πανό και συνθήματα, που διέσχισε κεντρικούς δρόμους της πόλης, για να φτάσει τελικά έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.