Μετά το λεωφορείο χωρίς οδηγό… έρχονται τα ρομποτάκια-ντελιβεράκια στην Ασκληπιού !!


Κάθεσαι και πίνεις ποτάκι στην πλατεία Δεσποτικού. Πείνασες. Στέλνεις ένα μυνηματάκι και ένα ρομποτάκι-ντελιβεράκι  σου φέρνει ένα πιτόγυρο από τον Τζίμης.

Πίνεις καφεδάκι στη Ασκληπιού. Έχεις πονοκέφαλο.

Στέλνεις ένα μηνυματάκι  και ένα ρομποτάκι- ντελιβεράκι που ξέρει  ποιο είναι το κοντινότερο  εφημερεύον φαρμακείο  σου φέρνει το παυσιπονάκι που ζήτησες.

Αυτά και άλλα πολλά ετοιμάζει το e-trikala στην περίοδο του Μύλου των Ξωτικών, όχι τόσο για να κάνει καλύτερη και απλούστερη τη ζωή μας, αλλά για να εντυπωσιάσουμε τους επισκέπτες, που αναμένεται, για ακόμη μία φορά να αποθεώσουν, την ανεξάντλητη ευρηματικότητα μας.

Είσαι τέρμα Κονδύλη στην Μπάρα. Χρειάζεσαι από το mini market τρία αυγά  στο σπίτι για να αυγοκόψεις. Στέλνεις  ένα μηνυματάκι και το  ρομποτάκι- ντελιβεράκι σε “γράφει κανονικά”, αφού δεν μπορεί να περάσει από τις πολλές λακκούβες που έχουν διανοιγεί εξαιτίας των  έργων  που κατασκευάζονται.

Για αυτό και το συνολικό project θα αναπτυχθεί  μόνο στο πεζόδρομο της Ασκληπιού και στους παρακείμενους πεζόδρομους.

Αλλά και εκεί τα πράγματα δεν θα είναι αρκετά ευκολά, εξαιτίας της αναμενομένης κυκλοφοριακής συμφόρησης από τους χιλιάδες επισκέπτες που θα κατακλύσουν την περίοδο των γιορτών την πόλι μας, και παρά το γεγονός ότι το ρομποτάκι- ντελιβεράκι θα εκπέμπει προειδοποιητικό ήχο ,κάτι σαν… παρακαλώ ανοίξτε να περάσω.

Προειδοποιητικό ήχο θα εκπέμπουν και όταν πέφτουν σε τάφρο κάτι σαν… παρακαλώ βγάλτε με από εδώ, όταν επιχειρήσουν κάποιοι να τα κλέψουν… βοήθεια κλέφτης η όταν κάποιοι  προσπαθήσουν να τους προξενήσουν  φθορές …μη σε παρακαλώ με πονάς.

Και όλα αυτά έρχονται σε λίγες μέρες, αν και φαντάζουν… κάτι σαν παραμύθι… κατι σαν πρωταπριλιά.