Με απόλυτη επιτυχία, η βιβλιοπαρουσίαση – προεκλογική συγκέντρωση του Ηλία Βλαχογιάννη.

Την αυτοβιογραφία του και τη μέχρι τώρα πορεία του στο δημόσιο βίο, αποφάσισε να εκδώσει ο Ηλίας Βλαχογιάννης με το βιβλίο του “Πορεία Ευθύνης” και η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο, ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ίδιο να εκκινήσει με καλούς οιωνούς τη πορεία του προς τις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρης Οικονόμου, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και οι πρώην Υπουργοί κ.κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης και Ανδρέας Λοβέρδος.

Παίρνοντας τον λόγο εμφανώς συγκινημένος ο Ηλίας Βλαχογιάννης, ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους στο πάνελ που τον τίμησαν με την παρουσία τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όλους με όσους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια, για την επίτευξη των μεγάλων έργων στο νομό.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου στο πάνελ της βιβλιοπαρουσίασης, λόγω των αντιδράσεων που είχαν προκληθεί προ ημερών από τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τη πρόσκλησή του και που μάλλον τελικά λειτούργησε θετικά για την επιτυχία της εκδήλωσης, χωρίς αυτό να μειώνει την πολύ καλή κινητοποίηση που πραγματοποίησε ο μηχανισμός του Τρικαλινού πολιτικού.