“Μύλος των Ξωτικών”: Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας..

Σκηνές άγριας βίας και συμπλοκές μεταξύ νεαρών στα γιορτινά Τρίκαλα, περιγράφουν τα κεντρικά ΜΜΕ, αναδημοσιεύοντας τοπικά sites, προς τέρψιν των πολλών φέτος ανταγωνιστών του “Μύλου των Ξωτικών.”

Την ίδια ώρα τα ΑΤΜ των τραπεζών στα Τρίκαλα και Καλαμπάκα, δεν είχαν χρήματα ούτε για δείγμα ανήμερα των Χριστουγέννων, ταλαιπωρώντας επισκέπτες και Τρικαλινούς.

Για να προμηθευτεί κάποιος επίσης φάρμακα, έπρεπε να σταθεί όρθιος σε ουρά τις βραδυνές ώρες μέσα στο κρύο, στο μοναδικό διανυκτερεύον η στα δύο εφημερεύοντα φαρμακεία της πόλης.

Τα τουριστικά λεωφορεία εγκλωβίζονταν στους κεντρικούς δρόμους, αφού ουδείς φρόντισε μετά από 12 χρόνια να προμηθεύσει τους οδηγούς με έναν ενημερωμένο χάρτη η εφαρμογή στο GPS.

Το αποκαρδιωτικό θέαμα της κεντρικής πλατείας, η ολιγωρία για την λειτουργία του lift στο χιονοδρομικό Περτουλίου αλλά και οι τριτοκοσμικοί “καρόδρομοι”(πχ η οδός Καρδίτσας, από τη γέφυρα Ληθαίου ως τη “ΤΡΙΚΚΗ”), σχολιάζονται επίσης πολύ αρνητικά στα Social Media από από τους τουρίστες.

Το “πακέτο” της δυσφήμησης ως προσιτός προορισμός της περιοχής μας συμπληρώνουν, το “ξεσάλωμα” των ιδιοκτητών Airbnb και οι “τσουχτερές” τιμές προϊόντων και υπηρεσιών, ιδιαίτερα στο “Μύλο των Ξωτικών.”

Στα θετικά μπορούμε να καταγράψουμε τις φιλότιμες προσπάθειες του Δήμου Τρικκαίων, για περισσότερες εκδηλώσεις – πολιτιστικά δρώμενα στο κέντρο, δίνοντας έναν ιδιαίτερο και ευχάριστο τόνο στη πόλη.