Μ.Κ.Ο: «Μπίζνες Καλά Οργανωμένες»

Για άλλη μία φορά αποκαλύπτεται το πραγματικό νόημα του ακρωνυμίου ΜΚΟ, που είναι «Μπίζνες Καλά Οργανωμένες» και η περίπτωση της «Κιβωτού του Κόσμου» καταδεικνύει ότι το δουλεμπόριο παιδιών και οι διαστροφές δεν έχουν ρατσιστικές διακρίσεις καθώς η πλειοψηφία των παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές της είναι παιδιά Σύρων και άλλων εθνικών ομάδων.

Εν ολίγοις το δουλεμπόριο με τους πρόσφυγες και μετανάστες που αποκομίζει τεράστια κέρδη σε άλλες… ΜΚΟ που υποτίθεται ότι τους διασώζουν στο Αιγαίο και στον Έβρο και πληρώνονται και αυτές με το… κεφάλι, τροφοδοτεί εν συνεχεία ένα συμπληρωματικό δουλεμπόριο, αυτή την φορά στον εργασιακό τομέα καθώς η είσοδος των παιδιών των αλλοδαπών στην χώρα (όπως κι αν γίνεται αυτή) προσφέρει άφθονα εργατικά χέρια που χρησιμοποιούνται δωρεάν για κάθε λογής «εξυπηρέτηση».

Οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στα ελληνικά σύνορα εισπράττουν απευθείας μεγάλα ποσά για κάθε πρόσφυγα και μετανάστη και για κάθε αλλοδαπό και εν συνεχεία εισπράττουν κι άλλα χρήματα ως ποσά εγκατάστασης και για εμπόριο ειδών διαβίωσης.

Εν συνεχεία αναλαμβάνουν άλλες ΜΚΟ όπως η «Κιβωτός του Κόσμου» για να συνεχιστεί η κερδοφορία.

Τα γνωστά δουλεμπορικά κυκλώματα εκμεταλλεύονται τα παιδιά και σεξουαλικά και «εργασιακά» με κάθε τρόπο και μέσον ασχέτως θρησκεύματος και εθνικότητας.

Πολλοί δεν έχουν κατανοήσει πως οι ΜΚΟ είναι στην πραγματικότητα οργανισμοί στους οποίους τα κράτη εκχωρούν μέρος της κυριαρχίας τους.

Ευθύνες που έπρεπε να αναλαμβάνει το κράτος, σκοπίμως επί σειρά δεκαετιών «αποδεικνύεται» ότι δεν μπορεί να τις αναλάβει ή δεν μπορεί να τις αναλάβει σωστά και στο τέλος τις αναλαμβάνουν οι… ιδιώτες.

Μόνο που αυτό από μόνο του θα έπρεπε να βάλει σε υποψίες άπαντες, καθώς οι ιδιώτες δεν ασχολούνται ποτέ με κάτι αν δεν υπάρχει κέρδος.

Το κέρδος πάντοτε κινεί την ιδιωτική πρωτοβουλία (και είναι λογικό γιατί έτσι σκέφτονται οι ιδιώτες) και για να επαυξηθεί αυτό συμβαίνουν πάντοτε πράγματα που βρίσκονται εκτός των ορίων της όποιας νομιμότητας.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι οι ΜΚΟ είναι κατά την άποψη του παγκοσμιοποιητή Κλάους Σβαμπ η λύση για την μελλοντική κοινωνία!

Φυσικά, της ίδιας άποψης είναι και ο γνωστός «φιλάνθρωπος» και ουσιαστικός δημιουργός των ΜΚΟ, Τζορτζ Σόρος.

Μόνο γι’ αυτούς τους λόγους η στάση των κρατών απέναντι στις ΜΚΟ θα έπρεπε να αλλάξει άμεσα και δραστικά.

Οι ΜΚΟ που φέρνουν τα παιδιά των αλλοδαπών «τροφοδοτούν» εν συνεχεία άλλες ΜΚΟ που «φροντίζουν» για την… διαβίωσή τους και η εκμετάλλευση δεν σταματάει ποτέ και πουθενά…