Μ. Χατζηγάκης: Στο επίκεντρο της προεκλογικής του στρατηγικής, η Τουριστική ανάπτυξη του νομού

Ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη του τουρισμού στο νομό Τρικάλων, φαίνεται πως θα δώσει κατά την προεκλογική περίοδο ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης.

Εκτός από συγκεκριμένες προτάσεις που θα καταθέσει μέχρι τις εκλογές ο εν δυνάμει υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ, ξεκίνησε κύκλο επαφών με θεσμικούς, φορείς και παράγοντες του Τουρισμού της περιοχής.

Έτσι το πρωί της Πέμπτης είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, με επίκεντρο την ανάπτυξη του τουρισμού στα Τρίκαλα.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης που διοργανώνει ο κ. Χατζηγάκης για τον τουρισμό στα Τρίκαλα (την επόμενη Κυριακή 19/2 στις 11:30 στο πνευματικό κέντρο της Μητρόπολης), οι δύο άντρες αντάλλαξαν απόψεις για τις δυνατότητες της ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος στα Τρίκαλα και τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν έτσι ώστε η πόλη να γίνει κορυφαίος τουριστικός προορισμός τα επόμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση του κ. Μ. Χατζηγάκη για την συνάντηση έχει ως εξής:

«Σήμερα είχα την χαρά να συναντήσω τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργιου και να συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε περαιτέρω για να ενισχύσουμε την τουριστική ανάπτυξη των Τρικάλων. Ο Δήμαρχος έχει ήδη πάρει πρωτοβουλίες τα τελευταία χρόνια που βοήθησαν ώστε να γίνει η πόλη κορυφαίος χειμερινός τουρισμός, και είμαι σίγουρος ότι τα αμέσως επόμενα χρόνια θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία που θα συμβάλει στην αναβάθμιση του τουρισμού στην πόλη και σε όλο το Νομό. Με την ευκαιρία την επίσκεψης μου τον προσκάλεσα στην ομιλία μου την άλλη Κυριακή 19/2 όπου θα αναφερθώ διεξοδικά στο πως θα καταφέρουμε να κάνουμε τον Νομό Τρικάλων τον πιο ολοκληρωμένο τουριστικά Νομό της Ελλάδος».