Ντίνος Κοτρώνης: Μεγάλο το προβάδισμα της Ν.Δ. Μπορεί και 3 έδρες στα Τρίκαλα

Για όλες τις πολιτικές εξελίξεις μίλησε το πρωί του Σαββάτου στον Δημήτρη Παδιό και στην εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, το στέλεχος της τοπικής ΝΔ και πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Ντίνος Κοτρώνης.

Αναφορικά με την απόφαση του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να τελεστεί ως ιδιώτης και όχι με τιμές αρχηγού κράτους η κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, ο κ. Κοτρώνης δήλωσε πως «Η απόφαση της κυβέρνησης κινείται σίγουρα προς την σωστή κατεύθυνση, αφού το πολιτειακό ζήτημα έχει ξεκαθαριστεί εδώ και πολλά χρόνια και η δημοκρατία είναι καλά εδραιωμένη στη πατρίδα μας. Ασφαλώς και έχουν δικαίωμα όλοι όσοι θέλουν να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία, ακόμη και αν είναι πολιτικά πρόσωπα από κάθε χώρο. Όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκω λίγο υποκριτικά».

Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων είπε πως «Παρόλο που η κυβέρνηση Μητσοτάκη κλήθηκε να διαχειριστεί πολύ δύσκολες καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα, εντούτοις τα κατάφερε μια χαρά. Αυτό εξάλλου αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στις δημοσκοπήσεις, όπου σε όλες η ΝΔ διατηρεί σταθερό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καλύτερος σύμμαχος της ΝΔ. Όσο και να προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα, δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα. Ο Ελληνικός λαός τον δοκίμασε και ξέρει πολύ καλά τι πρεσβεύει. Εκτιμώ πως το ψηφοδέλτιο που θα κατεβάσει η ΝΔ στα Τρίκαλα θα είναι πολύ δυνατό και πως το κόμμα στην δεύτερη εκλογή θα καταφέρει να κερδίσει 3 έδρες. H έκπληξη των εκλογών θα είναι η Κατερίνα Παπακώστα. Όλοι οι υποψήφιοι είναι αξιόλογοι και είμαι σίγουρος πως όλοι θα αγωνιστούν για το καλύτερο αποτέλεσμα, που είναι η νίκη του κόμματος».