Ν. Σακκάς: ‘Δεν ευθυνόμαστε εμείς (αλλά ο Μανωλιός) για ότι έγινε στην εξέδρα της παρέλασης’

“To πρωτόκολλο της παρέλασης και της εξέδρας της δεν είναι δική μας υπόθεση. Είναι καθαρά ευθύνη της περιφέρειας, που το καθορίζει”

Με αυτή τη φράση επιχείρησε ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς να μείνει έξω από το κάδρο της κακής εικόνας που παρουσίασαν ορισμένα πολιτικά πρόσωπα στην εξέδρα των επίσημων της παρέλασης της 28 Οκτωβρίου.

Η αλήθεια είναι ότι όντως η τήρηση του πρωτοκόλλου αφορά την Περιφέρεια. Αλλά δεν μπορεί και να μην αφορά και τον Δήμαρχο κ.Νίκο Σακκά, όταν έβλεπε δίπλα του, τους συμβούλους του να διαγκωνίζονται για μια θέση στην εξέδρα. Και μάλιστα αυτούς που ελέγχονται αν τύποις  το δικαιούνται.

Αν  το δικαιούται δηλαδή αυτός που δεν είναι αλλά θα γίνει αντιδήμαρχος, αυτός που πήρε τους παραπάνω ψήφους, αυτός που είναι αντιδήμαρχος όταν υπάρχουν άλλοι επτά με το ίδιο αξίωμα, αυτός που είναι ο πιο παλιός κλπ

Για αυτό το λόγο όμως δημιουργήθηκε και το πρωτόκολλο.

Και για αυτό  μάλιστα έχει την αυστηρή υπόσταση προεδρικού διατάγματος. Για να βάζει φρένο στις πολλές αμετροεπείς φιλοδοξίες και τους εμφύλιους σπαραγμούς, στις εκδηλώσεις μάλιστα που εορτάζεται μπροστά στα μάτια του λαού, η εθνική συμφιλίωση.

Και επειδή είναι αρχή, καλό είναι οι φιλοδοξίες αυτές να συμμαζεύονται.

Και αν δεν μπορούν να συμμαζευτούν, μοιραία το μόνο που μένει είναι, να διπλασιασθεί η εξέδρα έτσι ώστε να χωρούν οι φιλοδοξίες όλων.

(διαβάστε εδώ τι προβλέψαμε πολύ πριν την παρέλαση)