Ν. Τρικάλων: Προεκλογική περίοδος χωρίς καμία αναφορά η πρόταση, για τα αναπτυξιακά έργα

Μένουν μόνο λίγες ημέρες για την λήξη άλλης μίας ανούσιας προεκλογικής περιόδου, χωρίς καμία αναφορά η πρόταση από τις Αυτοδιοικητικές παρατάξεις και τους υποψηφίους, για τα μεγάλα έργα υποδομής στον νομό Τρικάλων.

Τα φράγματα Μεσοχώρας, Ληθαίου, Πύλης, η εθνική οδός Τρικάλων-Άρτας, η Βλαχόστρατα, η τουριστική ανάπτυξη του Ασπροποτάμου, το κλειστό γυμναστήριο και το ποδηλατοδρόμιο στις Καρυές κλπ, αποτελούν ζητήματα ταμπού και σ΄αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Άλλωστε στο νομό Τρικάλων εδώ και χρόνια, η δημόσια συζήτηση δεν επικεντρώνεται στα μείζονα ζητήματα που έπρεπε να απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Εκλείπει τελείως ο πολιτικός λόγος, οι θέσεις και το σχέδιο για την ανάπτυξη του τόπου.

Εκλέγονται ελέω μιας εδραιωμένης νοσηρής Δημοκρατικής συμπεριφοράς των τοπικών ψηφοφόρων, συνδυασμοί και υποψήφιοι που τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζουν καν τα στοιχειώδη προβλήματα και τις αναπτυξιακές προτεραιότητες της περιοχής τους.

Το τραγελαφικό είναι ότι οι ίδιοι άνθρωποι που αναδεικνύουν ανύπαρκτους και “νούμερα” στο κοινοβούλιο και στους πέντε Αυτοδιοικητικούς θεσμούς του νομού, σήμερα υποκριτικά απορούν για το φαινόμενο “Κασσελάκη.”