TrikalaTroll

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΑΤΥΡΑΣ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΦΟΒΑ.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί σε όλη την Ελλάδα μετά την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας

Πανηγυρικές σκηνές εκτυλίχθηκαν αργά χθες στην Ομόνοια και στις κεντρικές πλατείες όλης της Ελλάδας μετά την είδηση για την νέα αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, με πολίτες να γιορτάζουν ξέφρενα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Λίγα λεπτά μετά την είδηση στην Αθήνα οι δρόμοι γέμισαν από αυτοκίνητα που κόρναραν πανηγυρικά ενώ πλήθος κόσμου κατέκλυσε την πλατεία Ομονοίας με σημαίες του οίκου αξιολόγησης Fitch Ratings.

Παρόμοιες εικόνες εκτυλίχθηκαν ακόμα και στα πιο μικρά χωριά της χώρας όπου, αμέσως την είδηση, οι κάτοικοι σηκώθηκαν όρθιοι στα καφενεία και άρχισαν να χτυπάνε χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.

«Όσο σκέφτομαι τις θετικές επιπτώσεις που θα έχει η αναβάθμιση στην ελληνική αγορά ομολόγων συγκινούμαι»

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Ομόνοια μετά την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας

Στιγμιότυπα από τους πανηγυρισμούς

«Τέτοιες στιγμές έχουμε από την τελευταία αναβάθμιση και πιο πριν το Euro του 2004. Μπορεί το λάδι να έχει πάει στα 200 ευρώ ο τενεκές και να πρέπει να πουλήσω το νεφρό μου για να νοικιάσω σπίτι, αλλά όσο σκέφτομαι τις θετικές επιπτώσεις που θα έχει η αναβάθμιση στην ελληνική αγορά ομολόγων συγκινούμαι» είπε ένας άνδρας αγκαλιάζοντας σφιχτά το παιδί του στην κατάμεστη πλατεία Ομονοίας.

Συγκινημένη εμφανίστηκε και μία ηλικιωμένη, η οποία είπε «εγώ δεν ξέρω απ’αυτά, μια σύνταξη του ΟΓΑ 380 ευρώ έχω, αλλά με την αυξημένη εισροή κεφαλαίων από τα διεθνή funds και τη μείωση του κόστους δανεισμού, σίγουρα θα μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω στον 30χρονο εγγονό μου για το ενοίκιο του. Ας τον έχει καλά ο Θεός τον Κυριάκο μας» κατέληξε δακρυσμένη.
tovatraxi.com