Ξεφτίλα! Κλειστό το lift του χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό τα «βάσανα» του χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου.

Παρά το γεγονός ότι είχαμε μία ικανοποιητική χιονόπτωση, το lift του χιονοδρομικού κέντρου δεν λειτουργεί.

Παρά το γεγονός ότι κόσμος ανεβαίνει για να χαρεί το χιόνι, η απογοήτευση έρχεται γρήγορα αφού το μόνο που μπορούν να κάνουν οι φίλοι του σκι και όχι μόνο  είναι να ανεβαίνουν με  τα πόδια στην πλαγιά για να κατεβούν με τα πέδιλα  κάποια λίγα μέτρα.

Αλήθεια, που είναι όλοι εκείνοι οι  αναπτυξιολόγοι που κάθε τρεις και μία, πιπιλίζουν για την ανάπτυξη της περιφερείας μας.

Πού είναι αυτοί  που  μοίραζαν και μοιράζουν τις πιστώσεις για ναούς και μοναστήρια, για  δρόμους που δεν πάνε πουθενά ,για τα  πολιτιστικά κέντρα  σε χωριά που δεν έχουν κατοίκους.

Πού είναι αυτοί που κάθε μήνα ταξιδεύουν με κρατικά χρήματα στο εξωτερικό για να διαφημίσουν  το τουριστικό μας προϊόν στις τουριστικές εκθέσεις..

Δυστυχώς οι παχιές κουβέντες  τελείωσαν.

Ο βασιλιάς αποδείχτηκε γυμνός.

Άφησαν μόνη της την δημοτική αρχή του δήμου Πύλης να παλεύει να το επαναλειτουργήσει.

Η λειτουργία όμως του ΧΚ Περτουλίου  χρειάζεται χρήματα που δεν τα έχει ο δήμος, χρειάζεται επίλυση των ιδιοκτησιακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, χρειάζεται πιστώσεις για την αντιμετώπιση των τεχνικών προβλημάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια του, χρειάζεται μελέτες και δανειοδοτήσεις για τη δημιουργία κόμβου.

Πρέπει επιτέλους όλοι να αντιληφθούν ότι το χιονοδρομικό κέντρο δεν είναι του Δήμου Πύλης.

Είναι Της ΠΕ Τρικάλων της περιφέρειας της Θεσσαλίας και σε τέτοια βάση πρέπει να τεθεί.

Διαφορετικά ας το κλείσουμε οριστικά  για να ασχοληθούμε με τις αναπτυξιακές φιλολογίες συνεδριακού τύπου όπως τα γεωπάρκα, τα αστικά τελεφερίκ την γευσιγνωσία κα