Οι υποσχέσεις προϋποθέτουν γνώση της πραγματικότητας και ιεράρχηση των αναγκών

Την Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κα. Χρύσα Ντιντή επισκέφθηκε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ, αποτελούμενη από την Πρόεδρο κα. Σοφία Σακοράφα και τον Αντιπρόεδρο κ. Ιάκωβο Πετσούλα.

Θέμα συζήτησης ήταν η πιθανή διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 στα Τρίκαλα τον προσεχή Ιούλιο, με την κα. Ντιντή να βεβαιώνει ότι η Περιφέρεια θα σταθεί σε αρωγός στο έργο του ΣΕΓΑΣ και των τοπικών αθλητικών συλλόγων.

Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κα. Σοφία Σακοράφα από την πλευρά της δήλωσε ότι τα Τρίκαλα μπορούν και πρέπει να πρωταγωνιστήσουν στον αθλητικό τομέα..!

Προφανώς η κα. Σακοράφα απουσιάζει πολύ καιρό από τα Τρίκαλα και δεν γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί στις αθλητικές υποδομές της πόλης(Στάδιο, γήπεδα κλπ).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το εγκαταλελειμμένο “Αθλητικό Κέντρο” στις Καρυές(κλειστό γυμναστήριο-ποδηλατοδρόμιο) δίπλα στο ΤΕΦΑΑ, που κόστισαν στον φορολογούμενο πολίτη πριν δεκαετίες 1.180.000 ευρώ και βρίσκονται σε οικτρή κατάσταση.

Γι αυτό λοιπόν καλές οι προθέσεις της αθλήτριας που τίμησε τη χώρα μας, αλλά πρωτίστως “οι υποσχέσεις των αρμοδίων απαιτούν γνώση της πραγματικότητας και κυρίως, ιεράρχηση των αναγκών”