Μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του επικεφαλής του συνδυασμού «Επανεκκίνηση τώρα», ο Νίκος Σακκάς

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση των 26 μελών του συνδυασμού της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο «Επανεκκίνηση τώρα», σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων για την θέση του επικεφαλής του συνδυασμού και υποψηφίου Δημάρχου στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Στην αρχή της συνεδρίασης τοποθετήθηκε ο μέχρι πρότινος Δήμαρχος και νυν Υπουργός κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ακολούθησαν τοποθετήσεις  μελών του συνδυασμού, για το προφίλ του νέου ηγέτη της ομάδας και ποιος μπορεί να είναι αυτός που μπορεί να κερδίσει τις εκλογές.

Σε ερώτηση του πρώην δημάρχου για το ποιος επιθυμεί να μπει στην κούρσα της διαδοχής, ο Νίκος Σακκάς, ήταν ο μοναδικός που σήκωσε χέρι, ενώ οι Μιχάλης Λάππας και Φόρης Ρόμπος, αιτιολόγησαν την απόσυρση του ενδιαφέροντος τους.

Η εκτελούσα χρέη Δημάρχου Τρικκαίων Νικολέτα Μπρουζούκη δεν έθεσε καν την υποψηφιότητα της στη κρίση των συναδέλφων της.

Απομένει να δούμε αν μέχρι το αργότερο μέχρι την Τρίτη, ανάλογα με την τακτική που θα επιλέξει η Νικολέτα Μπρουζούκη, θα παραμείνει ο Νίκος Σακκάς ως ο μοναδικός υποψήφιος ή θα προκύψει κάτι νέο την τελευταία στιγμή.

Κι αυτό γιατί κάποια στιγμή επικράτησε ένταση μεταξύ Παπαστεργίου-Μπρουζούκη, με την τελευταία να υποστηρίζει ότι ο νυν υπουργός οφείλει να υποδείξει τον διάδοχό του και να επιμένει να καθυστερήσει η εκλογή, λίγα εικοσιτετράωρα.

Το πιθανότερο μετά από όλα αυτά, είναι να συγκληθεί η ομάδα την Τρίτη το βράδυ, χωρίς την φυσική παρουσία του κ. Παπαστεργίου, λόγω συζήτησης στην Βουλή των προγραμματικών δηλώσεων..

Σύμφωνα με τελευταία πληροφορία του trikalatroll.gr, τελικά η συνεδρίαση ορίστηκε την προσεχή Τρίτη και ώρα 18:00.