Ο Γιώργος Αποστολάκης ζητάει δημοψήφισμα για τον γάμο των ομοφύλων

Την κλήση της Εκκλησίας ζήτησε ο συμπολίτης βουλευτής Γιώργος Αποστολάκης στη συνεδρίαση με τους κοινωνικούς φορείς. «Φοβόμαστε την Εκκλησία; Την φοβόμαστε;», έλεγε από τη Νίκη ο Γιώργος Αποστολάκης . «Τη σεβόμαστε», του απαντούσε ο Λ. Τσαβδαρίδης από τη ΝΔ. «Αν την σεβόσαστε, καλέστε την», επέμεινε ο Γ. Αποστολάκης ο οποίος πρότεινε: «καλέστε την Ιερά Σύνοδο. Και αν δεν θέλετε την Ιερά Σύνοδο, καλέστε ένα αριστερό φιλόσοφο: τον Στέλιο Ράμφο!».

Ζητάμε να γίνει δημοψήφισμα

«Όχι μόνο θα καταψηφίσουμε αλλά ζητάμε να γίνει δημοψήφισμα για να τοποθετηθεί ο λαός που δεν ρωτήθηκε προεκλογικά. Η θέση της κυβέρνησης ότι τα ζητήματα δικαιωμάτων δεν λύνονται με δημοψηφίσματα δείχνει τον αυταρχισμό της» υποστήριξε ο αγορητής της Νίκης Γιώργος Αποστολάκης.

Ο ίδιος έσπευσε παράλληλα να διευκρινίσει πως «η Νίκη και οι άνθρωποι της με την αντίθετη θέση μας δεν αντιμαχόμαστε όσους αποκλίνουν σεξουαλικά από την ευλογημένη σχέση. Τους αγαπούμε ως εικόνες Θεού». Ο ίδιος εκτίμησε δε ότι το «τόξο των δικαιωματιστών» θα προωθήσουν και τον «πολυπρόσωπο γάμο».