Ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Mαράβας “προαναγγέλλει” τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Τιμές βουλευτίνας απέδωσε ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας κατά την επίσκεψη της εν δυνάμει υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ κας Μαρίνας Κοντοτόλη στον Δήμο.

Ο κ. Μαράβας, ανταποκρινόμενος στις φιλοφρονήσεις της κ. Κοντοτόλη σχετικά με το πόσο νοικοκυρεμένος είναι ο δήμος Πύλης”, έκρινε σκόπιμο να απαλείψει το χαρακτηρισμό «εν δυνάμει» και να την χρίσει υποψηφία.  

Λίγο ακόμα ήθελε  για να την προσφωνήσει και βουλευτή..

Στην ουσία το έκανε και αυτό, αφού έκρινε σκόπιμο να εκδώσει σχετικό δελτίο τύπου για την επίσκεψη, γεγονός ασυνήθιστο αλλά και παρεξηγήσιμο για πρόσωπα που δεν φέρουν θεσμική ιδιότητα.

Και για να αποκτηθεί  αυτή τη θεσμική ιδιότητα, η κ.Κοντοτόλη αφενός μεν θα πρέπει και επισήμως δια στόματος ΣΥΡΙΖΑ– και όχι βεβαίως του Δημάρχου Πύλης- να χρισθεί υποψήφια, αφετέρου να εκλεγεί στις ερχόμενες εκλογές.

Εν κατακλείδι ο κ. Δήμαρχος πολύ καλά έκανε και δέχθηκε την κ. Κοντοτόλη, ενημερώνοντάς την για το δήμο Πύλης.

Πολύ καλά έκανε και η κ. Κοντοτόλη που επισκέφτηκε τον Δήμαρχο για να ενημερωθεί για τα προβλήματα και όχι βεβαίως για να χορηγήσει ISO, στις υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ωστόσο δεν έπραξε ορθά με το άλμα που έκανε, παρακάμπτοντας την επίσημη ανακοίνωση περί των υποψηφιοτήτων σε όλους τους νομούς από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη λαϊκή ετυμηγορία η οποία, αυτή και μόνο αυτή, αποδίδει θεσμικές ιδιότητες.

Γιατί πέραν των άλλων, ο κ.Μαράβας είναι υποχρεωμένος το ίδιο να  κάνει και με τους άλλους υποψηφίους διαιωνίζοντας ένα λάθος.

Το  trikalatroll.gr, τρολάροντας καλεί τους εν δυνάμει υποψηφίους να επισκεφτούν το Δήμο Πύλης για  να σιγουρέψουν περαιτέρω  τις υποψηφιότητες τους.

                                                                                                       ο trollαμένος

 

@ Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται να πάνε, αφού εκεί το πρόβλημα δεν είναι ποιος θα μπει, άλλα το πως θα κλείσει το ψηφοδέλτιο. Συνιστούμε εκεί, μια επίσκεψη γραμματέα τους, και είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί λύση. Είπαμε ο Μαράβας είναι large