Ο Λέγκας με Καραμανλή στην Λάρισα

Ξέφυγε από τους Λαρισαίους δημοσιογράφους, όχι όμως  και από την παρακάμερα του onlarisa.gr, η οποία αποκάλυψε και μια τρικαλινή παρουσία.

Αυτή του π. υφυπουργού κ. Ν. Λέγκα σε ένα δείπνο που ήταν καθαρά Λαρισαϊκό, προς τιμήν του π. Πρωθυπουργού κ. Καραμανλή. Μπορεί το δείπνο να μην ήταν τόσο μυστικό ,οι φωτογραφίες ωστόσο λιγοστές σε αντίθεση με την κουβέντα που έπιασε πολλά ζητήματα και κράτησε πάνω απο 2 ώρες.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, από χτες βρίσκεται στη Λάρισα για  να  παραστεί σημερα  στο Imperial, στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

Χτες το απόγευμα, ο κ. Καραμανλής ήταν το επίτιμο πρόσωπο σε δείπνο που παράθεσε ο απόστρατος πτέραρχος και πρώην στενός συνεργάτης του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, Γρηγόρης Πρεζεράκος.

Το τραπέζι έγινε στο κτήμα του κ. Πρεζεράκου, στη Νέα Λεύκη, λίγο έξω από τη Λάρισα κι όπως μαθαίνω είναι μόνον για… λίγους και εκλεκτούς.

Μεταξύ άλλων από τη Λάρισα  πέραν του κ. Λέγκα προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν οι τρεις βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Στέλα Μπίζιου, επίσης οι βουλευτές Κωνσταντίνος Κοντογεώργος και Ανδρέας Κουτσούμπας, ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Βαληνάκης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μετά της συζύγου του Χριστίνας, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βασίλης Μπατζηλιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αρυγρόπουλος, ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος και ο τέως δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης.