Ο Τρικαλινός πρύτανης Ν. Παπαϊωάννου φαβορί για το Υπ. Παιδείας-Σε παραγωγικό υπουργείο ο Κ. Σκρέκας

Με δεδομένο ότι οι πιθανότητες η ΝΔ να κατακτήσει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την πολυπόθητη αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο πρώην πρωθυπουργός και οι εξ απορρήτων συνεργάτες του, ήδη έχουν καταρτίσει έναν βασικό κορμό της επόμενης κυβέρνησης.

Μάλιστα η βούληση του κ. Μητσοτάκη είναι το επόμενο υπουργικό συμβούλιο να ορκιστεί την επομένη της εκλογικής αναμέτρησης, μιας και οι αρρυθμίες που παρουσιάζει η παρούσα υπηρεσιακή κυβέρνηση είναι πολλές.

Σύμφωνα με διαρροές που κυκλοφορούν στο κτίριο της οδού Πειραιώς αλλά και πληροφορίες που συνέλεξε το trikalatroll.gr, η υποψηφιότητα του Τρικαλινού πρύτανη κ Ν. Παπαϊωάννου για το υπουργείο παιδείας “παίζει” με πάρα πολλές πιθανότητες, ανεξαρτήτος αν εκλεγεί η όχι με το ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Κι αυτό γιατί είναι άριστος γνώστης των προβλημάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, χαίρει δε της εκτίμησης του πρωθυπουργού και της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Για υπουργικό θώκο προορίζεται επίσης και ο συντοπίτης μας κ. Κ. Σκρέκας, που αξιόπιστες πηγές κάνουν λόγο ότι σίγουρα θα είναι σε παραγωγικό υπουργείο, μιας και αναγνωρίζεται από όλους η επιτυχημένη θητεία του στο Υπουργείο Ενέργειας.