Παπακώστα: Η επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι δογματική, χωρίς ίχνος αξιοπιστίας και κατώτερη των περιστάσεων

Για το θέμα των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ και το υπό ψήφιση νομοσχέδιο, τοποθετήθηκε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής η Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα.

Η Τρικαλινή Βουλευτής άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως για πολλοστή φορά επέλεξε την τοξικότητα και τις κατηγορίες κατά της κυβέρνησης χωρίς στοιχεία, ασκώντας μια επιχειρηματολογία καθαρά δογματική, χωρίς ίχνος αξιοπιστίας και κατώτερη των περιστάσεων.

Όπως υποστήριξε η κ. Παπακώστα, η ΝΔ αντίθετα μετουσιώνει την κρίση σε ευκαιρία και φέρνει μια νομοθετική πρωτοβουλία, που έχει ως βασική στόχευση την εξασφάλιση της αναγκαίας ισορροπίας μεταξύ της προστασίας της ιδιωτικότητας και της εθνικής ασφάλειας, εντός του συνταγματικού πλαισίου και στη βάση των καλύτερων διεθνών πρακτικών.

Επιπλέον, κινείται στην κατεύθυνση ενίσχυσης των δικαιωμάτων των πολιτών απέναντι στις απειλές, που συνδέονται με την τεχνολογική εξέλιξη, μέσα από τον ταυτόχρονο εκσυγχρονισμό του νομοθετικού πλαισίου και την αντιμετώπιση των ελλείψεων, οι οποίες αναδύθηκαν πρόσφατα στην επιφάνεια.

Από το Γραφείο Τύπου της κας Κ. Παπακώστα