“Περίσσεψε” το glamorous στο  φιλανθρωπικό gala της αντικαρκινικής εταιρείας Τρικάλων

Λάμψη και Γοητεία ,τουαλέτα και φωτογραφία κυριάρχησαν στην κοπή της πίτας της αντικαρκινικής εταιρείας Τρικάλων, στο μπαρ ρεστοράν frame.

Ήταν όλοι οι παράγοντες του Νομού  εκεί, υποψήφιοι πολιτευτές και βουλευτές, Συριζαίοι, Πασόκοι και Νεοδημοκράτες ,σχεδόν όλοι τους επώνυμοι.

Στην εκδήλωση κυριάρχησε  το γυναικείο φύλο, ενώ  ο ανδρικός πληθυσμός περιορίστηκε σε ένα δεύτερο ρόλο.

Πάντως ήταν μία καλή ευκαιρία, για τους υποψηφίους πολιτικούς μας, οι οποίοι διανύουν προεκλογική περίοδο να βρεθούνε κοντά στους υφιστάμενους και μελλοντικούς ψηφοφόρους τους, να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους για την ανάπτυξη του νομού μας, και να καταθέσουν τη φιλανθρωπική τους διάθεση στην καταπολέμηση της ανίατης αλλά και της ενίσχυσης των πληγέντων από τους πρόσφατους σεισμούς, καθόσον τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για καλό σκοπό, και θα μοιραστούν ανάμεσα στο Νοσοκομείο Τρικάλων και στην ενίσχυση των σεισμοπαθών της Τουρκίας και της Συρίας.

Από την ενδυματολογική και μόνο πανδαισία που χαρακτήρισε την εκδήλωση, το εν λόγω ποσό δεν πρέπει να είναι ευκαταφρόνητο. Αναμένουμε με περιέργεια την ανακοίνωση του.