Περιοδεύων ο Νικολάκης. Θα ουρήσει σε όλα τα τουριστικά αξιοθέατα μας.

Στην «εφεδρεία» βρίσκεται εδώ και καιρό ο Νικολάκης,  το διάσημο μπρούτζινο αγαλματίδιο το οποίο εδώ και χρόνια ουρούσε στη μικρή λιμνούλα της κεντρικής μας πλατείας.

Το εν λόγω αγαλματίδιο, το οποίο κρύβεται σήμερα στο γραφείο του αντιδημάρχου Γ. Καταβούτα  θα βγει στο προσκήνιο, για να πραγματοποιήσει  μία περιοδεία έκπληξη στα τουριστικά αξιοθέατα του νομού μας,  με σκοπό  να τα προβαλει με ένα ιδιαίτερο και ενναλακτικό τρόπο.

Τις  ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του όλου εγχειρήματος το οποίο αναμένεται να γίνει viral, αποκάλυψε  ο συντονιστής του όλου εγχειρήματος και υπεύθυνος του “ουρείν” αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6.

« Έχει βρει καταφύγιο στο γραφείο μου ο Νικολάκης αυτή τη στιγμή, μέχρι να πάει στη λιμνούλα του Μύλου των Ξωτικών σύντομα. Κάναμε όμως ένα ευφάνταστο πρότζεκτ με το Νικολάκη, και θα τον βγάλουμε σε αρκετά σημεία-τοπόσημα, έτσι ώστε να τα αναδείξουμε μέσα από ένα βίντεο που θα δείχνει το Νικολάκη να περιοδεύει στα συγκριμένα σημεία. Δηλαδή, εκτός από την κεντρική πλατεία θα πάει στον Ληθαίο, στη γέφυρα της Μαρούγκαινας, στα Μετέωρα, στην Ελάτη. Θα δείξουμε λοιπόν ένα βίντεο στο οποίο πχ ο Νικολάκης θα βρίσκεται στην Ελάτη, και θα κάνει την…αγαπημένη του διαδικασία. Έχουμε εξασφαλίσει ακόμα και αυτό, δεν θέλω να αποκαλύψω τις λεπτομέρειες για το πώς θα γίνεται η…ούρηση του Νικολάκη.

Κάναμε ήδη τα πρώτα πλάνα, και ανάλογα με τον καιρό θα συνεχίσουμε. Ήταν μια ιδέα του Δημάρχου, την οποία εμείς εμπλουτίσαμε.»

Το trikalatroll.gr βρίσκει εξαιρετική την παραπάνω ιδέα-πρωτοβουλία, εύχεται δε να επεκταθεί και με αλλα αγαλματίδια της πόλης.

Εξαιρετική επίσης θα ήταν η ιδέα να μετακινηθεί το άγαλμα του Κανάρη-και  λόγω συσχέτισης στην λίμνη Λογγά.

 

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.