Ποια είναι τα σχέδια και τα ‘θέλω’ του πρώτου σε ψήφους Δημοτικού συμβούλου Γιώργου Ζiωγα

Δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του για την επόμενη μέρα του δήμου Τρικκαίων ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Ζιώγας, ο οποίος και θα αναλάβει εκ του κανονισμού να συγκαλέσει το πρώτο δημοτικό συμβούλιο της νέας Δημοτικής Αρχής.

Πιστεύω ότι ο νέος δήμαρχος θα εκτιμήσει την ικανότητα μου, αλλά και την πρώτη θέση σε ψήφους που πήρα στις προηγούμενες εκλογές, αποδίδοντας μου μία θέση ευθύνης και προσφοράς’ είπε ο κ. Ζιώγας σε συνέντευξη του που παραχώρησε στο Ράδιο Ζυγός.

Απαντώντας σε άλλη σχετική ερώτηση για το αν αυτή η θέση θα αφορά στη συνέχιση του έργου του στην Αστική Ανάπλαση ο κ. Ζιώγας όχι μόνο δεν το απέκλεισε, αλλά  άφησε να διαφανεί το ενδιαφέρον του και για την θέση του  Πρόεδρου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέλος επιχείρησε να «διασκεδάσει τις εντυπώσεις» που έχουν δημιουργηθεί από την μετονομασία του Πάρκου του Προφήτη Ηλία σε «Forest Park», αναφέροντας ότι η αλλαγή της πινακίδας είχε γίνει πριν από  δύο χρόνια, ότι δεν μπορούσε να μεταφραστεί όρος πάρκο- «μουσείο πανίδας και χλωρίδας» διαφορετικά, και  εξαιτίας αυτού του γεγονότος επελέγη σε συνεννόηση με το τον προηγούμενο Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου ο όρος Forest Park.